Petak, 15 Studeni 2019 19:49

U velikoj nagradnoj igri dodijelili 25 nagrada a najvredniju automobil Duster osvojio Požežanin Mladen Jakoplić

Ocijeni sadržaj
(21 glasova)

ALLES ELEKTROCENTAR PROSLAVIO 25 GODINA POSTOJANJA I USPJEŠNOG RADA -

POŽEGA – Alles elektrocentar u vlasništvu Tomasa Heinza i Vlaste Pandžić, koji imaju svoj veliki trgovački centar u Industrijskoj ulici proslavio je 25. godina postojanja i rada te priredio veliku proslavu za sve svoje vjerne kupce. Nekoliko mjeseci svi kupci su ubacivali kupone i za Veliku nagradnu igru koja je organizirana povodom 25. godišnjice, a za svaku godinu postojanja Alles i njegovi partneri osigurali su po jednu nagradu, dakle ukupno 25 vrijednih nagrada. Tih kupona i računa bila je poprilična hrpa, tj. puna jedna velika staklena kutija, tako da je svatko mogao vidjeti svoj račun, ako je zapamtio gdje ga je ubacio. No najmlađi sin Teo to je dobro sve promiješao, a kupone su uz strogu pažnju komisije za izvlačenje i nazočnost javnog bilježnika izvlačili poslovni partneri Allesa sa kojima je radio ovih dugih, ali kako oni kažu, prvih 25 godina.

Prije samog izvlačenja nagrada ispred trgovačkog centra Alles u velikom šatoru sve brojne kupce, poslovne partnere i brojne prijatelje obitelji Pandžić i Allesa pozdravio je Thomas Heinz Pandžić, vratio sjećanje malo unazad 25 godina, sjetio se samih početaka na štandu na požeškoj tržnici i u prodavaonicu od 20 kvadrata u Zagrebačkoj ulici. Sve je to počelo odande, a danas Alles ima blizu 4.000 kvadrata prodajnog i skladišnog prostora u hali te još nekoliko tisuća kvadrata u priručnim skladištima. Alles je danas respektabilna tvrtka koja zapošljava preko 80 djelatnika, poznata ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu kao solidna, solventna, poštena i zainteresirana samo za posao. U zadnjih nekoliko godina počeli su razvijati ugostiteljstvo, usluge smještaja i naveliko se uključili u turizam na području grada Požege i Požeško-slavonske županije.

Izvlačenje je bilo više nego napeto, jer mnogi kupci koji su ubacili kupone u staklenu kutiju, došli su i osobno vidjeti imaju li sreće. Bilo je tu nekoliko tisuća kupona, a nagrade su dobili oni najsretniji: Mia Lukić, Zagreb, Mirjana Paponja, Požega, Branka Višaticki,Vidovci, Radojka Boban,Završje, Katica Barišić, Slav.Brod, Antun Raković, Bodovaljci, Ivan Abramović, Trenkovo, Josip Mazanik, Ovčare, Hrvoje Tajdan, Brestovac, Zdravko Žegrec, Kutjevo, Karlo Štefanac, Požega, Milka Blažević, Brestovac, Olivera Oreč, Kutjevo, Tomislav Šimić,Biškupci, Vladimir Nenadić, Kutjevo, Violeta Katušić, Požega, Boris Modrić, Velika, Nikola Andrić, Nova Gradiška, Dragan Čičak, Požega, Kazimir Hodi,Radnovac. Prvih pet još vrednijih nagrada osvojili su: Zvonko Benić, Štitnjak (motorna pila Stihl), Katica Supljak, Brestovac (mobitel Huawei 20), Ivo Đalto, Kuzmica (TV Grunding180 cm), Vesna Marinac, Pleternica(hladnjak Gorenje dvostruki) i Mladen Jakoplić Požega (automobil Dacia Duster s nosačem i krovnim koferom).IMG 4489

Nakon što je izvučena prva nagrada, gospodin Jakoplić je odmah nazvan i to mu je priopćeno no, on nije na prvu u to povjerovao. Mislio je da se netko sa njim šali, no onda je rekao Dobro, doći ću do Allesa. Ubrzo je došao i stvarno vidio da nije zezancija, nego da ga čeka novi, novcati automobil sa dodatnom opremom i zimskim gumama. Kad je dobio ključeve i sjeo u automobil, još uvijek je bio u nevjerici i nije bio baš rječit na novinarska pitanja. Svakako iznenađen, a o automobilu će reći koju riječ kad ga provoza, dodao je.

IMG 4498Inače Mladen Jakoplić je stari i veliki kupac u Allesu, a ove godine kupio je i novu PVC stolariju za kuću. Bio je svakako dobar kupac, a sreću mu je donio račun od stotinjak kuna za neke sitnice koje su mu trebale.

Alles je za sve svoje vjerne kupce koji su došli na izvlačenje počastio besplatnim hamburgerima, hot-dogovima i sendvičima, te napitcima i vinom, a nakon izvlačenja i šampanjcem. Goste su zabavljali tamburaši De Gotho i DJ Pavka. Proslava je trajala cijelo poslijepodne uz posebne nagrade za sve kupce.

Nastavak proslave za sve goste i uzvanike uslijedio je na Zlatnom lugu, gdje su ih dočekali birani slavonski specijaliteti, a zabavljali TS Srce bećarsko. Vlasti i Thomasu na uspjehu i 25. godina rada tvrtke čestitali su poslovni partneri iz Slav. Broda i Zagreba, predsjednik HGK Požega Luka Balenović, gradonačelnik Požege Darko Puljašić i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević. Obitelj Pandžić i Alles Zahvalnicom su se odužili požeškoj tvrtki SpinValis koji su bili svih ovih 25 godina njihovi veliki kupci, a zahvalnicu je primio predsjednik uprave Zdravko Jelčić.