Ponedjeljak, 17 Prosinac 2012 13:02

Novine primjenjuje dentalni laboratorij Tomislava Jelića

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

STRUČNA PREZENTACIJA TEHNOLOGIJE KERAMIČKIH NADOMJESTAKA ZA STOMATOLOGE  -

 

POŽEGA – Stručnu prezentaciju doktorima dentalne medicine s područja naše i susjedne županije o novim tehnologijama i primjeni keramičkih nadomjestaka za krunice, ljuskice i mostove održao je dentalni laboratorij Tomislava Jelića iz Pleternice koji je u potpunosti usvojio ove novine.

- Ovaj laboratorij uložio je u novu i izuzetno skupu tehnologiju koja omogućuje njemu da svojim stomatolozima i doktorima dentalne medicine koji surađuju s njegovim laboratorijem izradi protetske nadomjestke, krunice i mostove koji nadoknađuju zubno tkivo, koji se sada izrađuju u najboljoj i najnovijoj tehnologiji. Svi oni lijepi holiwoodski osmjesi koje vidite na televiziji, svi oni lijepi i bijeli zubi koji nemaju metal, koji je standardni materijal, učinjeni su od staklo keramike, koja je sada i nama dostupna – istakla je dr. Ivana Tomić, predstavnica tvrtke Ivoclar Vivadentom za Hrvatsku. Tvrtka je dobavljač opreme i materijala koji se primjenjuju u ovoj novoj tehnologiji na našem području, a koja je već niz godina prisutna u svijetu.

Do sada se ovi nadomjestci od staklo keramike nisu izrađivali na području naše županije, a nabavkom potrebne opreme i peći za pečenje keramičkih nadomjestaka laboratorij Tomislava Jelića približio je i našim građanima ove najkvalitetnije materijale koji se upotrebljavaju u dentalnoj medicini. Za izradu i ugradnju bezmetalnih nadomjestaka obratite se svom stomatologu, kaže Tomislav Jelić ili se informirajte na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.