Četvrtak, 11 Lipanj 2020 21:58

3. rođendan Moto kluba Tsunami uz tisuću motora i još više bikera iz cijele Hrvatske i susjednih država

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

POŽEGA - 3. rođendan požeškog Moto kluba Tsunami, prvi moto susreti ove godine nakon popuštanja korona virusa, bila je prema predviđanju, prava ludnica. Bikeri željni susreta pohitali su prema Požegi, na prve susrete i ujedno da svi zajedno proslave rođendan svojih bikerskih prijatelja. Zaista je po nazivima na kožnim prslucima bilo bikera iz svih krajeva, po riječima predsjednika Roberta Krstanovića, iz gotovo 80 klubova i gradova. Za uspomenu na ovaj dolazak i boravak, svima su uručili Zahvalnicu za njihovu podršku radu MK Tsunami.

Prostor moto kluba bio je u svakom trenutku od 15 sati do kasno u noć prepun, rokeri su sa pozornice neumorno svirali. Bez obzira na brojne nove pjesme, ali kada su na redu Bijelo dugme, Divlje jagode, Teška industrija, Opća opasnost, nema toga tko ostane ravnodušan i ne zapjeva i zapleše, neki i na stolovima. Stari hitovi rock glazbe su bezvremenski i prihvaćaju ih nove i nove generacije.

Domaćini su ponovno bili pravi, za sve su kao dobrodošlicu pripremili dva kazana graha, koji se brzo pojeo, a u nastavku su radili roštilji, ćevapi i hamburgeri su uvijek imali red ispred štanda. Za 3. rođendan bila je pripremljena velika torta na dva kata, naravno sa motorom na vrhu. Bikeri su poznati po pivu, pa je najviše išlo pivo, transportno pakovanje od 6 politrenih čaša piva bio je standard. Hostese su nosile žestice, a jeger je bio posebno popularan. Tsunami je organizirao sve za odličnu zabavu, koju nije pokvario ni pljusak, koji je naletio oko 18 sati. Tsunami, svaka čast, pokazali ste da ste najbolji.