Ispiši ovu stranicu
Utorak, 19 Veljača 2013 10:41

Očekuju vatrogasno vozilo iz donacije Tirola

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

71. IZBORNA SKUPŠTINA DVD GRABARJE -

 

IMG 2763GRABARJE – Vrlo ambiciozni investicijski plan donijeli su članovi DVD Grabarje na svojoj skupštini, a u planu teškom 108 tisuća kuna očekuju izdašniju pomoć grada Kutjeva i županije, što su i prihvatili prisutni, gradonačelnik Ivica Nikolić i zamjenik župana Željko Jakopović. Njihov vatrogasni dom treba priključak na gradski vodovod i izgradnju sanitarnog čvora, vatrogasno spremište novi krov, a oba objekta legalizaciju. Od redovnih sredstava mogu prikupiti 40-tak tisuća kuna, dok će za ostalo morati dobiti širu društvenu pomoć.

IMG 2766Kako je Vlada pokrajine Tirol Požeško-slavonskoj županiji za još dvije godine produžila slanje pomoći u vatrogasnim vozilima i opremi, jedno od vozila koje će doći ove godine dobit će upravo DVD Grabarje, što je sve članove posebno razveselilo. Osim ove najave, predsjednik VZŽ Željko Petrović je pohvalio i njihovu namjeru da urede i legaliziraju svoj prostor, te pohvalio kao jedno od aktivnijih manjih društava, koje posebno vodi brigu o stalnoj edukaciji članova i radu sa djecom i mladeži, posebno u natjecateljskom dijelu.

Slijedeće četiri godine DVD Grabarje će voditi Branko Vido kao predsjednik, Zdravko Matijević kao dopredsjednik, Branko Rezo kao tajnik i Darko Marinjak kao zapovjednik operativne postrojbe.