Srijeda, 06 Ožujak 2013 17:18

Prikupili sredstva za djevojčicu Anu

Ocijeni sadržaj
(18 glasova)

ODIGRAN HUMANITARNI MALONOGOMETNI TURNIR „NISI SAM“  -

 

JAKŠIĆ – Katolička klasična gimnazija iz Požege i Osnovna škola Mladost Jakšić organizirale su Humanitarni malonogometni turnir pod nazivom „Nisi sam“. Ove godine turnir se odigravao za bolesnu 9-godišnju djevojčicu Anu Kakuk iz Alaginaca koja boluje od okrutne bolesti, cistične fibroze.

IMG 3121- Ovo je druga godina da organiziramo ovakav humanitarni malonogometni turnir. Na turniru igraju ekipe limača, dječaci rođeni 2003. g. i mlađi, ukupno 14 ekipa, i to Nogometna akademija Slav. Brod, NK Slobodnica, NK Hajduk Pakrac, NK Slavonija Požega, NK Slavija Pleternica, NK Požega sa tri ekipe, NK Kaptol sa dvije ekipe, NK Papuk Velika s dvije ekipe, NK Mladost Pavlovci, NK Jakšić. Igra se 7u dvije skupine, ekipa broji 4 igrača + golman, po 15 minuta. Poslije podne se igraju revijalne utakmice između Gimnazije Požega i Katoličke gomnazije, te dviju ženskih ekipa NK Zagrađe i NK Požega. Prikaz borilačkih vještina održat će nam Karate klub Požega. Zadovoljni smo odazivom ekipa malih nogometaša, odazivom roditelja i gledatelja – istakao je prof. Marijo Raguž, jedan od vrijednih organizatora koji se posebno ističe u radu sa malim nogometašima.

IMG 3117Organizatorima i svim učesnicima turnira zahvalila se majka Danijela Kakuk. - Svi ovdje su pokazali da imaju veliko srce za našu Anu. Za njeno liječenje i kvalitetnu zdravstvenu skrb trebamo dosta sredstava i ovo će nam zaista puno pomoći, a još više našoj Ani koja je radosna što joj svi žele pomoći.

IMG 3144Na kraju turnira djevojčici Ani i njenim roditeljima organizatori turnira predali su prikupljenih 20 tisuća kuna. Organizatori se zahvaljuju i brojnim sponzorima koji su pomogli održavanje ovog humanitarnog turnira i donirali financijska sredstva.