Četvrtak, 26 Veljača 2015 10:42

Proveli i ambicioznu godinu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DVD GRABARJE NOSITELJ SVIH AKTIVNOSTI U SELU -

 GRABARJE – Protekla godina bila je vrlo ambiciozna po planovima koje smo si planirali, no uspješna je bila po realizaciji lanova. – Uredili smo sanitarni čvor u dvorani, te dvije uredske prostorije za sastanke i rad rukovodstva vatrogasaca i ostalih udruga, organizirali dežurstvo oko Isusovog groba, organizirali zabavu za Uskrs, sudjelovali na gradskom natjecanju vatrogasaca, izborili odlazak na Državno vatrogasno natjecanje u Čakovcu, obilježili sv. Florijana, organizirali Ivanjsku zabavu, održavali redovne vježbe s vatrogasnim vozilom, a očekujemo i novo navalno vatrogasno vozilo iz donacije austrijske pokrajine Tirol – istakao je podnoseći izvješće s još mnogo aktivnosti, tajnik Branko Rezo.

 DVD Grabarje podržava selo i jedno je od rijetkih društava u kojemu je gotovo cijelo selo u društvu, kao vatrogasci, veterani, mladež ili podupirajući članovi, no i vatrogasno društvo znači sve za selo i podržava i ostale akcije i udruge u selu. Tako su i svoj vatrogasni dom dali u funkciju i drugih udruga i sela.

– Ove godine dobili smo i vozilo iz Tirola, koje u osnovnoj namjeni bilo kao vatrogasno tehničko vozilo, no preinakom mi smo od njega odlučili napravili vatrogasno navalno vozilo. Nadam se da će nam u tome pomoći grad Kutjevo, županija i Vatrogasna zajednica županije – istakao je u izvješću tajnik Rezo.

Tekst/Foto: Vladimir Protić