Nedjelja, 19 Veljača 2017 11:52

Vesela zabava uoči 80. godišnjice osnutka lovačkog društva

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

10. JUBILARNA LOVAČKA ZABAVA LD „VRANOVAC“ VETOVO -

VETOVO – Lovci Lovačkog društva „Vranovac“ Vetovo upriličili su 10. jubilarnu Lovačku zabavu u Restoranu Schon blick na kojoj se okupilo preko 50 lovaca koji su izveli svoje supruge i njihovih prijatelja. Vesela zabava posebno je bila svečana. jer se održava uoči obilježavanja velikog jubileja, 80. godina od osnutka LD Vranovac.

Lovci su se pokazali pravi džentlmeni, pa su svoje supruge na početku darivali s cvijećem, i pokušali se opravdati što gotovo svake nedjelje, a nekada i preko tjedna nisu s njima, jer ih odvlače lovački zadaci u lovištu, hranjenje divljači, uređivanje lovnih objekata i lov. Zbog tih razloga za svečani dio večeri pripremljeni su i lovački specijaliteti. Predsjednik društva Dario Gotštajn, pozdravio je i goste iz Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije i goste iz susjednih lovačkih društava.

Osigurane su i bogate nagrade za tombolu, a najveći dio večeri lovci su proveli sa svojim suprugama u plesu, za koji su bili zaduženi dobro raspoloženi glazbenici Bankrot Banda. Lovačku zabavu organizirali su uz pomoć domicilnog grada Kutjeva i susjedne općine Kaptol, te Požeško-slavonske županije, a pomogli su im i prijateljske tvrtke kao sponzori glavnih i vrijednih nagrada na tomboli.

Tekst/foto: Vladimir Protić