Subota, 22 Prosinac 2018 11:35

Požeška tvrtka „Promet građenje“ nagradila 23 radnika za dugogodišnju vjernost

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEGA – Požeška tvrtka za građenje, proizvodnju građevinskog materijala i transport „Promet građenje“ svoje početke bilježi krajem 1990. godine, od kada je prisutna na tržištu Požeštine, ali i dalje na građevinskim poslovima u cijeloj Hrvatskoj, od Dubrovnika do Zagreba. Bave se niskogradnjom i visokogradnjom. Danas ima oko 180 zaposlenika, rade na gradilištima diljem Hrvatske, sudjeluju u realizaciji velikog projekta koji sufinancira Europska unija, a u eri vrlo velikih poslova u graditeljstvu u cijeloj Hrvatskoj potaknutih sredstvima EU, pred njima je zapravo jedna renesansa i ubrzani razvoj. Upravo da bi istakli da su im u tom 27-godišnjem razvoju jako bitni bili djelatnici, bez kojih sigurno nebi uspjeli, priredili su na kraju godine, u predblagdansko ozračje, svečanu večeru na kojoj su istakli 23 radnika koji su s njima dugo godina dijelili dobro i zlo.

Sve je na početku pozdravila direktorica tvrtke, Anka Šutalo, zaželjela dobru zabavu i druženje, a posebno čestitala radnicima jubilarcima koji su dobili i novčane nagrade za svoju vjernost tvrtki. - Imali smo mi i uspona i padova u ovom našem poslovanju, no uvijek smo išli zajedno, vi sa nama i mi sa vama. Nadamo se da će sada ovih loših vremena biti manje, tvrtka je sada stabilna i pred nama su samo dobri dani. I dalje smo usmjereni jedni na druge, mi u našem radu trebamo vas, a vi također trebate nas, pa upravo kroz to zajedništvo možemo ići naprijed i odraditi sve što se pred nas postavi. Popravljaju se i primanja i nadam se da će biti i bolja – istakla je direktorica Šutalo, zaželjevši svim djelatnicima i njihovim obiteljima sve najbolje za predstojeće božićne blagdane i svima još bolju Novu godinu.

Svim djelatnicima dobro druženje, ali i sve najbolje u vremenu, u kojemu ih sve čeka jako puno posla, zaželio je i vlasnik tvrtke, Branko Šutalo. – Danas tvrtka ima jako puno poslova, kod nekih naših gradilišta moramo svi više dati truda i pokazati odgovornost prema poslu da ta gradilišta završimo na vrijeme. To je jako bitno da bi i u budućnosti kod naših naručitelja imali dovoljno posla, osigurali opstanak i razvoj tvrtke.

Nagrađeni su radnici za 10, 15 i 20 godina provedenih u toj tvrtki, a gotovo od samih početaka, s 25 i više godina staža istaknuti su Luka Šakić, Lidija Funduk, Marica Kovačić, Drago Kelemović, Miro Zekić i Anka Šutalo. Uz svečanu večeru i kasnije tijekom druženja svih djelatnika u restoranu Cool zabavljala ih je glazbena skupina „DMD“ pod vodstvom majstora na harmonici Darka Rodića.