Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 18 Rujan 2019 10:32

Najavljen AgroTour Slavonija 2019. ove subote na Trgu sv. Trojstva

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Tradicionalno, početak jeseni u Požegi obilježit će sajam poljoprivrede i seoskog turizma AgroTour Slavonija. Četvrtu godinu zaredom Poljoprivredna televizija će u Požegi organizirati sajam AgroTour Slavonija. Na već dobro znanoj lokaciji - Trg Sv. Trojstva, sajam će se održati u subotu 21. rujna u prijepodnevnim satima.

Sajam svake godine okuplja sve veći broj izlagača, pa će tako ove godine Požežani imati priliku upoznati brojne izvođače zdrave hrane i domaćih namirnica poput aronije, meda, batata, kozjeg, kravljeg i magarećeg mlijeka i sira... Osim toga, posjetiteljima će se predstaviti turistički objekti iz Slavonije i Baranje sa svojom ponudom te prodavači poljoprivredne mehanizacije.

Ove godine u suradnji sa HGK Požeško-slavonske županije organizirano je predavanje najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika, Zvonimira Kalića iz Đakova. Predavanje će se održati o uzgoju industrijske konoplje u prostorima HGK.

Generalni pokrovitelj sajma Alles Elektrocentar osigurao je vrijedne nagrade za posjetitelje koji će biti najsretnije ruke – glodalicu za utore Einhell, perač Einhell, potopnu pumpu Einhell.