Ispiši ovu stranicu
Utorak, 19 Studeni 2019 11:07

Aurea Fest Požega treći mjesec u nizu u programu Hrvatske televizije

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

AUREA POP FEST 2019 - PETAK 22.11.2019.

Nakon izravnog prijenosa Retrospektive požeškog festivala „Pjevat će Slavonija“ prvog dana rujna i emitiranja snimke tamburaškog festivala „Zlatne žice Slavonije“ u listopadu, Hrvatska televizija će treći mjesec u nizu u svom programu prikazati jednu večer Aurea Festa Požega 2019.

Na redu je Aurea Pop Fest, koji je ove godine po broju hitova postao najuspješniji hrvatski festival popularne glazbe. Igor Delač i pjesma „U krvi si“ u prvom tjednu emitiranja postala je broj jedan u Hrvatskoj, Marko Kutlić je sa „Srećom“ ušao u Top 5 najemitiranijih pjesama, a u Top 20 probili su se još Fluentes s „Ljetnom haljinom“, Antonela Doko „Tako kažeš“ i duet Beta Sudar & Roko Vušković s „Ima boljih“. Uz njih nastupili su i Gazde, Klapa Cambi, Vranac, Lea Mijatović, Kristijan Rahimovski, Lu Jakelić, Adrijana Baković, Nela, Nera Mamić i brojna druga imena hrvatske glazbene scene.

Voditelji Aurea Pop Festa su Monika Lelas i Duško Ćurlić, a scenarist i urednik Nikola Kristić. Snimku u trajanju od 98 minuta pogledajte u petak 22.11. od 20:05 na HTV 2.