Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 29 Veljača 2012 10:52

Audicija za «Cvjetiće glazbe»

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

PRIPREME ZA DJEČJI TAMBURAŠKI FESTIVAL U PLETERNICI  -

PLETERNICA - Tridesetak mališana s područja Požeške kotline, Slavonskog Broda, Županje i drugih krajeva odazvalo se na audiciju za jubilarni 20. dječji tamburaški festival "Cvjetići glazbe 2012." koji će se u Pleternici održati sredinom lipnja. Stručni sud u kojemu je bio poznati TV voditelj Siniša Cmrk odabrao je najbolje za nastup na priredbi koja će od ove godine tijekom dva dana imati drugačiju koncepciju. Među kandidatima se pojavio najmlađi i to Pleterničanin Borna Erjavac koji već rado drži u rukama tamburu.

CVJETICI_PLETERNICA02_NJAMLADI- Prve večeri nastupit će dvadesetak izvođača uz pratnju tamburaškog sastava, a dio najboljih će se plasirati na drugu večer festivala sa kojega će se pak pobjednici plasirati na Međunarodni festival tradicijske glazbe na otoku Olibu – rekla je umjetnička direktorica "Cvjetića glazbe"

Katarina Aladrović-Slovaček, dodajući da će uz vrijedan jubilej ovogodišnji festival ponuditi i zanimljive glazbene goste među kojima će biti poznati tamburaši, ali i dalmatinska klapa Intrade sa Tomislavom Bralićem. (T)