Petak, 27 Srpanj 2012 09:43

Uz domaće Bekrije i Garavuše nastupaju Štef i Zvona

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

 

NAJAVLJENA MANIFESTACIJA "PJESMOM KROZ SLAVONIJU"  -

BRESTOVAC - Kao i ranijih godina sredinom kolovoza ovo mjesto će biti domaćin Revije tamburaške glazbe "Pjesmom kroz Slavoniju" koju organizira udruga "Požeška zlatna dolina", a pokrovitelj je općina Brestovac. Četvrta po redu priredba bit će u nedjelju 12. kolovoza od 20 sati u dvorištu brestovačkog Vatrogasnog doma, a okupit će brojna imena naše tamburaške scene. Tako se očekuje nastup dvadesetak tamburaških sastava i vokalnih solista iz cijele Slavonije pa će ova priredba biti dobar uvod u požeški Glazbeni festival Slavonije pokraj kolovoza i početkom rujna.

- Dogovoren je nastup gosta večeri Stjepana Jeršeka Štefa, solista Ane Baketarić, Stjepana Japarića, Sanje Krnić i drugih, kao i niz tamburaških sastava među kojima su Zvona i Slavonski san iz Đakova, Garavuše, Bekrije, Castrrum, Da capo i mnogi drugi - ističe Stjepan Andrić, predsjednik udruge "Požeška zlatna dolina".

Organizatori uz pomoć brojnih sponzora pripremaju bogatu ugostiteljsku ponudu domaćih specijaliteta, a program će voditi Boris Benčić.      (T)