Srijeda, 14 Veljača 2018 12:50

Svašta doživljavam od oporbe u vlastitoj stranici i „macho muškarčina“

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

NEDAVNO IZABRANA PREDSJEDNICA POŽEŠKOG SDP-a PODNIJELA OSTAVKU -

POŽEGA – Nakon što je prije samo 75 dana izabrana na redovnim izborima za predsjednicu GO SDP Požega, Tamara Puač danas je pismenim putem podnijela ostavku. O tome je izvijestila javnost i članove svoje stranke putem tiskovne konferencije.

IMG 3397O razlozima iznenadne ostavke rekla je sljedeće: - U ovoj našoj zlatnoj dolini kvazipolitičari i njihova piskarala odmaknuti od svojih urođenih i duboko ukorijenjenih poimanja kako su žene, pa i njihove „vlastite“, bića drugog reda, nesposobne za samostalno prosuđivanje, donošenje i iznošenje vlastitih stavova, već da im zato trebaju neke „macho muškarčine“. Oni moraju znati da ja ipak ne pripadam tim bićima drugog reda. Neopozivu ostavku na mjesto predsjednice SDP-a gradske organizacije Požega dajem, jer ono što sam doživjela od oporbe unutar stranke odnosno pojedinih članova gradskog odbora nešto je preko čega ne mogu i neću prijeći. Ostavljam to onim naglo probuđenim „macho muškarčinama“ koji se okupljaju po ćoškovima birtija i koji su najpametniji koji sve znaju i sve umiju.

Kratko se osvrnula i radove oko sportske dvorane Cesarićeve škole: - Ja volim svoj grad u kojem živim punih 38 godina i ne dozvoljavam nikom, niti u jednom trenutku da ga voli više od mene. Ukazivala sam, ukazujem i ukazivat ću na nezakonitosti, a Tamara Puač nije, niti će biti ni protiv djece, a niti protiv dogradnje dvorane, jer onda bi bila i protiv svoje stranke koja je odradila cijeli projekt – rekla je Tamara Puač, sada već bivša predsjednica GO SDP Požega.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska