Nedjelja, 05 Siječanj 2020 22:03

Uz veselje i slavlje pobjedom Zorana Milanovića SDP ističe svoje zajedništvo za buduće političke pobjede

Ocijeni sadržaj
(27 glasova)

POŽEGA – Veliko slavlje i euforija pobjedom kandidata SDP-a Zorana Milanovića dočekala nas je već na ulasku u zgradu SDP-a. To se moglo i očekivati, jer pobjedu su oni očekivali, no kako kažu svi ovako veliku pobjedu nisu očekivali niti oni najoptimističniji.

- Naravno da smo zadovoljni s rezultatom, kako na nivou države, tako i na nivou grada Požege i županije. Ono što želim reći danas nije pobijedila crvena Hrvatska, nije izgubila plava Hrvatska, danas je pobijedila Hrvatska koja želi promjene, koja želi, misli i zna da možemo bolje. Nadamo se u SDP Požeško-slavonske županije da će nam ovo biti poticaj za dalji rad stranke i nadamo se da će predsjednik RH opravdati ovo povjerenje koje ej dobio, a za 5 godina da će rezultati biti još bolji. U ovom drugu izbora mi smo imali još bolje rezultate. Pobjeda je bila očekivana a rezultatu su sada izvan naših očekivanja – istakao je predsjednik ŽO SDP-a požeško-slavonskog Mitar Obradović.

Ovaj uzlazni trend koji ste pokazali od EU izbora, sada ste nastavili, a za osam mjeseci kreću i parlamentarni izbore? – Prije parlamentarnih izbora imamo i izbore za mjesne odbore, za koje ćemo se dobro pripremiti, da ćemo polučiti puno bolje rezultate nego na prošlim izborima. Za devet mjeseci za Sabor RH očekujemo još bolje rezultate. Na kraju zahvaljujem se svima koji su danas izašli na izbore a posebno se zahvaljujem onima koji su glasali za novog predsjednika Zorana Milanovića – zaključio je predsjednik Obradović.