Utorak, 26 Svibanj 2020 09:11

Domovinski pokret Miroslava Škore rasipa glasove na desnici što ide na ruku Davoru Bernardiću

Ocijeni sadržaj
(16 glasova)

PRIOPĆENJE ŽO HDZ-A POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE  -

Hrvatska demokratska zajednica na predstojeće parlamentarne izbore izlazi s programom za sigurnu i bolju budućnost Hrvatske. 

Nakon unutarstranačkih izbora HDZ je konsolidiran i okrenut prije svega savezništvu s hrvatskim biračima koji će znati prepoznati odgovornu politiku i uspješno vodstvo za gospodarski oporavak i sigurnu budućnost Hrvatske.

Željko Glavić

 

Hrvatska demokratska zajednica nakon izbora sigurno neće u koaliciju sa SDP-om. Suprotno od povremenih medijskih kalkulacija i izjava oporbenih političara, nikada nismo rekli da ćemo koalirati s Domovinskim pokretom Miroslava Škore, a posve sigurno nećemo u koaliciju sa SDP-om. Škoro se na predsjedničkim izborima dokazao kao pouzdan  partner SDP- a, Hrvatska demokratska zajednica neće dopustiti da se isti scenarij ponovi na parlamentarnim izborima. Rasipanje glasova na desnici koje oporba priželjkuje, ide u prilog samo Davoru Bernardiću.

Hrvatska demokratska zajednica nakon izbora spremna je razgovarati samo s onima koji će raditi za napredak Hrvatske - stoji u priopćenju koje nam je uputio predsjednik  Županijskog odbora  HDZ-a Požeško-slavonske županije prof.dr.sc. Željko Glavić.