Nedjelja, 22 Ožujak 2015 19:45

Pobijedio Dalibor Bardač i Koalicija HDZ-HSS

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ŽITELJI OPĆINE ČAGLIN DOBILI NOVOG NAČELNIKA -

 ČAGLIN – U drugom krugu Izvanrednih izbora za načelnika IMG 6313općine Čaglin nakon prebrojavanja glasova pobijedio je Dalibor Bardač, kandidat Koalicije HDZ-HSS.

U drugom krugu od ukupno upisanih 2.029 glasača na 21. biračkom mjestu na glasovanje je izašlo 1217 ili 66,7 % glasača. Kandidat Dalibor Bardač dobio je 771 ili 63,35% glasova, dok je dosadašnji načelnik općine Ivan Đurina dobio 446 glasova ili 36,65%. Tako će u nimalo udobnu fotelju općinskog načelnika ove najsiromašnije općine u Požeško-slavonskoj županiji, ali i daleko šire, zasjesti Dalibor Bardač, koji je žiteljima općine Čaglin nudio promjene, realan i ostvariv razvoj općine ali s novim, mladim ljudima. On je isticao da njegov protukandidat, dosadašnji načelnik ne može završiti započeto, IMG 6315te da je za 14 godina vrlo malo započetog i napravljenog.

Podršku su mu dali svi čelnici HDZ-a i HSS-a Požeško-slavonske županije, svi načelnici općina, gradonačelnici gradova i osobno župan Alojz Tomašević, te ponudili svu potrebnu pomoć u vođenju općine, ali i pisanju projekata i privlačenja sredstava iz fondova, kako državnih, tako i europskih.

Tekst/foto: Vladimir Protić