Četvrtak, 20 Travanj 2017 12:47

Obitelji u problemu besplatno okrečili cijeli stan

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GRADSKI ODBOR HDZ-a POŽEGA CIJELU GODINU BRINE ZA SVOJE GRAĐANE -

POŽEGA - Jedan od zadataka i ciljeva koje su stavili pred sebe članovi Gradskog odbora HDZ-a raspoređeni po Temeljnim ograncima, je stalna briga i pomaganje obiteljima i stanovnicima u potrebama, starijim i bolesnim osobama, ljudima koji imaju nedostatno sredstava za život, jednostavno ljudima koji trebaju nekakav oblik pomoći. No naglašavaju u HDZ-eu to ne provode samo u predizborno vrijeme, nego cijelu godinu.

IMG 1591Akcija koju su realizirali ovih dana u Temeljnom ogranku Centar, je pomoć obitelji Mire Pudić u stanu u centru Požege, kojoj su okrečili cijeli stan. - Do ove akcije je došlo na inicijativu TO Centar, jer mi u svom programu imamo za cilj pomagati osobama starije životne dobi, od pomoći u kući, cijepanja drva, nabavke hrane iz trgovine. S time ćemo i nastaviti, ali pružati pomoć svim građanima a ne samo našim članovima, tijekom cijele godine - istakao je predsjednik TO Centar Igor Krizmanić, koji dodaje da bi i sam kada bude došao u starije godine volio imati nekoga tko će mu pomagati i pružiti potrebnu pomoć.

Čestitam ekipi TO Centar koji su uspjeli realizirati ovu pomoć, i nastavili s konstantnim pomaganjem našim sugrađanima. Ovo je lijepi primjer, gdje je naš majstor Aco volonterski odradio našoj prijateljici i sugrađanki grada Požege okrečili njen stan. Ona je trenutno u određenim problemima i ovo je način kako mi kroz naše TO želimo i trebamo pomagati – istakao je predsjednik GO HDZ-a Darko Puljašić, kandidat za gradonačelnika grada Požega na predstojećim lokalnim izborima.

Posebno je sretna bila Mira Pudić, kojoj su uskočili dečki iz HDZ-a i pomogli u rješavanju njenih problema i poteškoća s kojima se susrela. – Zahvaljujem se svima koji su uskočili u pomoć. Do sada nisam nikada tražila pomoć, rješavala sam sve sama kada sam mogla, a sada je nešto drugačije. Puno hvala svima i za mene je neočekivano i pravo iznenađenje.

Tekst/foto: Vladimir Protić