Četvrtak, 25 Svibanj 2017 12:38

Drugi krug – sigurna pobjeda!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

JEDNA POŽEGA -

Politički stručnjaci i analitičari ne dvoje oko činjenice da uskoro na gradonačelničko mjesto dolazi Darko Puljašić, kandidat Hrvatske demokratske zajednice. Drugi krug je u tijeku, bliže se izbori.

Dosegli civilizacijsku, europsku razinu komunikacije, bez prepucavanja, usmjerenu programom

- Zahvalan sam, zadovoljan i uvjeren da u drugom krugu zajedničkim snagama idemo do uvjerljive pobjede. Izrazito mi je drago što su moji sugrađani prepoznali program i ono što nudi Hrvatska demokratska zajednica, i da ćemo od ponedjeljka 5. lipnja nastaviti raditi za uspješnu i bolju Požegu, ističe Puljašić na početku razgovora te dodaje da je ugodno iznenađen civiliziranom kampanjom i zahvalan konkurentima.

- U drugi krug idem s najboljim iza mene, osjetna je razlika, ali drago mi je što smo dosegli civilizacijsku, europsku razinu komunikacije, bez prepucavanja, usmjerenu programom. Vlada RH u zadnjih nekoliko kvartala postiže vrhunske rezultate. Europska komisija je to prepoznala, investitori, a prepoznaju to i naši sugrađani koje ovim putem pozivam da iziđu na izbore. Pozivam ih da izaberu onaj program koji će omogućiti da naša djeca ne odlaze, nego da izgradimo uspješno i kvalitetno okruženje, poželjno za život,u najljepšem gradu na svijetu – našoj Požegi! 

Osim što je kandidat za gradonačelnika, Darko Puljašić je i predsjednik gradskog odbora HDZ-a pa je komentar izbora za Gradsko vijeće neizbježan:

- Čestitam svima u HDZ-u, predsjednicama temeljnih organizacija, gradskom odboru, predsjedništvu, te naravno Hrvatskoj stranci umirovljenika, kao koalicijskom partneru, na vrlo predanom radu i na istinskom trudu te najboljem rezultatu u povijesti HDZ-a u Požegi. Od 21 imamo 12 vijećnika. Naš koalicijski partner HSU, i nakon mjesnih odbora izbora, pokazao se kao korektan partner koji nam zajednički može pomoći da našim sugrađanima treće, zlatne dobi, osiguramo dostojanstven i prilagođen, kvalitetan život u gradu. Bilo je puno kandidata za gradonačelnika, čak sedam. Pobjeda u prvom krugu bila bi čudo, ali nije bila daleko, nekih 500 glasova. Ali iznimno sam zahvalan jer bili smo korektni, pošteni, razgovarali, i odradili što smo obećali - komentira Darko Puljašić.

Civilizirani način kampanje naznaka je nastavku kvalitetnog razgovora, odnosno rasprave u vijeću, potvrđuje to i Puljašić.

- Apsolutno! Smatram da je vrijeme ružnih priča prošlo, i građani shvaćaju koliko je to nebitno i ne ide u korist nikome. Trebamo se okrenuti budućnosti, stvaranju radnih mjesta. Moramo postati konkurentni, mjesto poželjno za ulaganje, za život. Učiti iz prošlosti, stvarati budućnost za našu djecu, za naš grad, našu Požegu, poručuje Darko Puljašić, kandidat kojega u vrlo skoroj budućnosti, vidimo na gradonačelničkoj poziciji.

Tekst/foto: Promo