Subota, 02 Rujan 2017 10:46

Vlaho Orepić posjetio požeštinu i Fišijadu

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

POŽEGA - Na požešku fišijadu svratio je i MOST-ov Vlaho Orepić, bivši ministar unutrašnjih poslova RH. Naravno, nije došao samo zabaviti se - sastao se i razgovarao je sa članovima nezavisne liste "Za bolje sutra" iz Pleternice.

- Obići ćemo skoro cijelu Slavoniju, mi kao MOST povezujemo neovisne liste, ljude koji misle svojom glavom, koji se udružuju i koji nastoje promijeniti ovu situaciju u RH. Što se tiče nezavisne liste "Za bolje sutra", njezin naziv govori sve. Mi smo tu ne da bismo stvarali neke velike političke stranke ili neko čudo nego jednostavno, da artikulitramo političke interese neovisnih ljudi koji se udružuju. MOST je jedan stožer oko kojeg se okupljaju takvi ljudi, koji se jednostavno usude mijenjati situaciju u Hrvatskoj – kazao je V.Orepić. Također se osvrnuo i na aktualna zbivanja vezana uz saborskog zastupnika Franju Lucića.

-Taj gospodin jednostavno bi trebao dati ostavku na dužnost saborskog zastupnika jer, on ne može predstavljati više nikoga – jasan je bio Vlaho Orepić.

Tekst: V.M. Foto: Vanja Protić