Utorak, 03 Listopad 2017 19:09

Za povjerenika HDZ-a županije imenovan prof. dr. sc. Željko Glavić

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
POŽEGA – Nakon ostavke Franje Lucića na sve funkcije u HDZ-u pa i na funkciju predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije sredinom ljeta, očekivali su se izbori za novog predsjednika unutar HDZ-a. Kako do toga nije došlo u mjesecu rujnu, kada je to najavljivano, očito da je središnjica HDZ-a odlučila to stanje neizvjesnosti i ne djelovanja prekinuti. Zbog toga je danas tijekom dana predsjednik HDZ-a Andrej Plenković donio odluku o raspuštanju ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije.
 
Kako se i prije već u kuloarima pričalo i najavljivalo, za povjerenika je imenovan prof. dr. sc. Željko Glavić, ravnatelj jedne od najuspješnijih županijskih bolnica, a odnedavno i predsjednik Gradskog vijeća grada Požege.  Dr. Glavić je potvrdio ovu vijest i imenovanje njega za povjerenika i prihvatio ovu novu dužnost.
Dužnost povjerenika će biti uskoro organizirati izbore u HDZ-u i izabrati čelništvo za ŽO HDZ-a. Kako se već tijekom ljeta nekoliko imena pojavljivalo u kuloarima kao kandidati za predsjednika ŽO, sada je potpuno jasno da su nesuglasice, koje su sigurno došle i do Zagreba, presudile za ovakav potez središnjice.