Ponedjeljak, 17 Lipanj 2019 11:22

Slavonski trubači prije paljenja Ivanjskog krijesa, a poslije koncert Crvene jabuke

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

TZ GRADA POŽEGE NAJAVILA MANIFESTACIJU „IVANJSKI KRIJES 2019.“ NA TRGU SV. TROJSTVA  -

POŽEGA – Najavljena je za 21. lipnja jedna od najstarijih požeških tradicionalnih manifestacija, „Ivanjski krijes“ – vatreni spektakl, na Trgu sv. Trojstva od 19,30 sati. Niz događanja očekuje nas tu večer, od Izbora za Miss Požeško-slavonske županije i koncerta Slavonskih trubača, koji će nas uvesti u noć Ivanjskog krijesa.

Veliki ivanjski krijes koji će i ove godine složiti članovi Odreda izviđača Požega, zapalit će članovi Požeške gradske straže i njihovi gosti Samoborska narodna garda, najavila je direktorica TZ grada Požega Silvija Podoljak. – Nakon krijesa na pozornicu stupa jedan od popularnih pop rock band  Crvena jabuka, koji svira zajedno 34 godine. Izvest će svoje bezvremenske hitove i očekujemo vrhunsku atmosferu na našem trgu. Nakon koncerta očekuje nas veliki vatromet koji će obasjati nebo iznad grada.

 - Očekuje nas naš tradicionalni Ivanjski krijes i ja Vas sve pozivam da se družimo u ovim prekrasnim događajima te večeri. Nakon svega očekuje nas koncert Crvene jabuke i jedan veliki vatromet koji nas uvodi u prvi dan ljeta. Nadamo se lijepom doživljaju za naše građane uz puno događaja, na našem najljepšem trgu u najljepšem gradu na svijetu, Požegi – pozvao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

ivanjski krijes A3