Ponedjeljak, 17 Lipanj 2019 19:08

Ovo je najdraža dužnost kad ste gradonačelnik Požege

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

PRIJEM U GRADSKOJ KUĆI GRADA POŽEGA ZA 34-ERO NOVOROĐENIH BEBA - 

POŽEGA – Gradska vijećnica ponovno je bila ispunjena, najmlađima u gradu Požegi i njihovim roditeljima jer se odvijao tradicionalni prijem novorođenih stanovnika grada Požege. na prijemu su bili 17djevojčica i 17 dječaka rođenih od sredine studenog 2018., do sredine siječnja 2019. godine, koji su upravo stasali za prvi službeni prijem kod požeškog gradonačelnika Darka Puljašića.

On im je svima čestitao, posebno roditeljima, a najmlađim, još bebama poželio lijepo djetinjstvo i ugodno odrastanje. Posebne čestitke uputio je za sedam obitelji koji imaju troje i više djece. – Svaki put mi je jako drago kad vas mogu vidjeti i ovo je jedna od najljepših gradonačelnikovih dužnosti, a nadam se kako ćemo se još družiti i viđati uskoro na ovom istom mjestu - poručio je roditeljima gradonačelnikPuljašić.

Svako dijete na prijemu dobiva novčani dar u vrijednosti 1.500,00 kuna za prvo ili drugo dijete, odnosno 3.000,00 kuna za treće i svako ostalo dijete u obitelji. Na dar su dobili i poklon pakete u kojima se nalaze ručnik s trljačicom, dva bodija, podbradak za bebe, kapica, šeširić i traka za kosu, dvoje hlačice, tajice i suknjice, naravno paket je roza za djevojčice i plavi za dječake. Sva novorođena djeca već dugi niz godina dobivaju na dar i člansku iskaznicu Gradske knjižnice i čitaonice Požega.