Četvrtak, 12 Prosinac 2019 14:53

Pleternica organizirala Dan grada za starije osobe s priredbom u novoj Multimedijalnoj dvorani

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

PLETERNICA - Starijim osobama s područja grada Pleternice, korisnicima programa Pomoć u kući, upriličeno je zanimljivo druženje u novoj Multimedijalnoj dvorani. Za njih je bio organiziran prigodan predblagdanski program koji je podržala i gradonačelnica grada Pleternice Antonija Jozić sa suradnicima. Bogat i zanimljiv program ispunjen glazbom i igrokazima te prezentacijama projekata koji su bili u provedbi uz prigodni film.

- Prošle godine uveli smo još jedan događaj u vrijeme našeg Adventa, a to je Dan grada za starije osobe, korisnike projekta „Pomoć u kući“ i program „Zaželi“. Došlo je oko 300 korisnika tih programa, za koje brine 50 geronto domaćica – rekla je gradonačelnica Jozić.

- Za njih smo pripremili kratki program koji će izvesti učenici Glazbene škole, područni odjl Pleternica, nastupi će Pjevački zbor „Zlatno doba“ i učenici iz Područne škole Gradac. Pripremili smo im predstavu i film o Pleternici, a nakon toga svi idemo na Trg bećarca podružiti se uz kavu i čaj – rekla je Barbara Rudež, voditeljica odjela za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda.