Ponedjeljak, 16 Ožujak 2020 15:15

Promjene u poslovanju Komunalca Požega d.o.o. vezane za pojavu korona virusa u RH

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

Poštovani korisnici, kako bismo sačuvali Vaše zdravlje te smanjili mogućnost širenja korona virusa, Komunalac Požega d.o.o. uvodi promjene u načinu poslovanja sa strankama, a u skladu s trenutačnom situacijom vezanom za pojavu korona virusa u RH.                                                                                                                   Molimo Vas da sve upite i potrebne informacije rješavate putem telefona na brojeve 034/316-872 (Odjel za održavanje sustava grijanja, dimnjačarstvo i stanoupravljanje), 034/316-880 (Odsjek za reklamacije i odnose s potrošačima) te 034/ 316-860 (ostale informacije) ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te da, osim ako je to doista neophodno, ne dolazite u zgradu tvrtke.

U slučajevima kada je neophodno doći u prostor tvrtke organizirano je radno vrijeme za primanje stranaka u prostoru u dvorištu Komunalca Požega d.o.o., Vukovarska 8 i to prema sljedećem rasporedu:

– 8 – 10 sati – Odjel za održavanje sustava grijanja, dimnjačarstvo i stanoupravljanje
– 10 – 12 sati – Odsjek za odnose s potrošačima (reklamacije).

Radno vrijeme blagajne ostaje od 7 do 13 sati, međutim istovremeno u prostor blagajne mogu ući samo dvije osobe. Molimo Vas da pri ulasku u zgradu dezinficirate ruke dezinficijensom koji je postavljen na pultu u predvorju zgrade.

Apeliramo na sve korisnike koji se služe internetskim i mobilnim bankarstvom da račune plaćaju na taj način te koliko god je moguće, izbjegavaju dolazak na blagajnu tvrtke.

Produženje povlaštene parkirne karte privremeno je moguće uplatom na žiro račun HR1523860021119000924, Podravska banka d.d. najmanje dva dana prije isteka važeće parkirne karte. U opis plaćanja obavezno je navesti ime i prezime vlasnika automobila, adresu stanovanja i registarsku oznaku vozila, budući da će Vam račun za plaćeno produženje povlaštene parkirne karte biti dostavljen poštom.

Kako bismo sačuvali Vaše i zdravlje svih korisnika, svakodnevno pratimo upute Nacionalnog stožera civilne zaštite te ćemo u skladu s tim organizirati naše poslovanje. Pozivamo Vas da redovito pratite našu internetsku stranicu www.komunalac-pozega.hr gdje ćemo objavljivati eventualne promjene. Molimo Vas za razumijevanje i pridržavanje navedenih uputa koje su u interesu svih nas s ciljem očuvanja zdravlja i sprječavanja širenja virusa.

Izvor: Komunalac Požega d.o.o.