Ponedjeljak, 23 Svibanj 2016 12:27

Ulica Ervine Dragman dobiva asfalt

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GRAD POŽEGA OVOG PROLJEĆA MODERNIZIRA NEKOLIKO GRADSKIH I PRIGRADSKIH ULICA -

POŽEGA – Dolaskom proljeća intenzivirali su se građevinski radovi u gradu Požegi, a osim velikih gradilišta na Gradskom bazenu i požeškom Trgu sv. Terezije trenutno se radi i na tri gradske i prigradske ulice. Prije desetak dana započeli su radovi na potpunoj rekonstrukciji makadamskog puta i postavljanju asfalta u ulici Ervine Dragman, desnom odvojku ulice Varelovac.

IMG 9237- Još jedna ulica ove godine je u izgradnji, a moram ponoviti da se radi avnomjerno na cijelom području grada i prigradskih naselja. Danas očekujemo završetak i postavljanje asfalta u Radničkoj ulici u Vidovcima, a otvaramo ovo gradilište u Ulici Ervine Dragman vrijedno oko 500 tisuća kuna. Asfalt će dobiti stanovnici ovog rubnog dijela grada gdje žive uglavnom mlade obitelji. Obećali smo da će se u ovom mjesnom odboru još završiti spoj ulice Borisa Hanžekovića, i u ovom mjesnom odboru ostaje nam ulica Vinka Paulskog gdje smo prošle godine proveli kanalizaciju i još asfaltiranje ulice. Nastavljamo radove i u drugim mjesnim odborima prema planu, a to je nekih 8 ulica koje će biti asfaltirani. Time će naši građani osjetiti u poboljšanju kvalitete života – istakao je požeški gradonačelnik Vedran Neferović, koji je obišao radove u Ulici Ervine Dragman.

Radove izvodi požeška tvrtka Promet, ulica je duga nešto preko 200 metara, slijepa je ulica sa kolnikom širokim za dvosmjerni promet. Očekuje se završetak radova za desetak dana.

Tekst/foto: Vladimir Protić