Subota, 16 Rujan 2017 16:25

Izgradili na dječjem igralištu novu sjenicu i teren za boćalište

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DRŠKOVCI SU DOKAZALI DA SU „PRAVI PRIJATELJ DJECE“ -

DRŠKOVCI - Nekolicina mještana prigradskog naselja Drškovci, na čelu s članovima Mjesnog odbora, prihvatila se ponovno posla i na dječjem igralištu za svoju mladost uredila nove objekte. Prije svega radi se izgradnji sjenice s klupama i stolovima, uređenju novog terena za boćalište, uređenju ograde i popravku nekih od igrala za djecu.

Kao i u akcijama do sada, uvijek je pomagao Grad Požega, kao i sada kada su osigurana sredstva za sav potreban materijal, a sve radove na izgradnji i postavljanju odradili su mještani. Danas su to sve predali djeci na upotrebu, a maloj svečanosti nazočili su požeški gradonačelnik Darko Puljašić, njegovi zamjenici Mario Pilon i Ferdinand Troha, predsjednik MO Željko Begović, članovi MO Drškovci, zadovoljni građani, a najviše od svih, vesela i sretna djeca, koja će sada imati ljepše mjesto za okupljanje i igru. Sjenicu su u nazočnosti odraslih otvorila djeca rezanjem vrpce, a igralište za boćanje uz susret Požega - Drškovci, koji je završen pobjedom ekipe grada i odličnim bacanjem boće dogradonačelnika Pilona, koji je zacementirao pobjedu odmah bacivši najbliže boću, a predstavnik Drškovljana još mu je malo bulin primakao svojim bacanjem.

Nakon fotografiranja za uspomenu i arhivu, pripremljen je svečani domjenak za sve nazočne u organizaciji članova MO i njihovih supruga.