Četvrtak, 09 Kolovoz 2018 15:24

Na Sportsko - rekreacijskom centru održat će se košarkaški turnir "3na3"

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U SUBOTU, 18. KOLOVOZA 2018. -

POŽEGA - Pod pokroviteljstvom Grada Požege, Javne ustanove Sportski objekti "Požega", Caffe bara Sportivo i brojnih sponzora u subotu, 18. kolovoza u Požegi će se održati košarkaški turnir 3na3.

Sve započinje od 16 sati doznajemo od organizatora Luke Jurkovića koji ističe: "Pripremamo jedan veliki turnir, prvi ovog ljeta. Prošle godine smo taj turnir organizirali na Gradskim bazenima. Bilo je nekoliko ekipa iz Osijeka, Zagreba, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, te nekoliko domaćih ekipa. Nadamo se da će odaziv biti jedna, ako ne i veći ove godine".

Ove godine će se turnir održati na Sportsko rekreacijskom centru Požega, a prijave na turnir se primaju do 15. kolovoza putem službene facebook stranice 3na3 Požega, instagram profila ili na broj organizatora 099 833 1465.

Prijaviti se mogu sve dobne skupine od deset godina na dalje ističe Luka Jurković i napominje :"u momčad se mogu prijaviti četiri igrača, 3 plus 1 zamjena, a sistem odigravanje će ovisiti o broju prijavljenih ekipa. Dosad nam je bila praksa kad je ispod deset ekipa prijavljenih da napravimo dvije grupe u kojima se igra svatko sa svakim i nakon toga dva najbolja idu u polufinale i finale.Između polufinala i finala se održava natjecanje u zakucavanjima te natjecanje u ispucavanju trica, a to nas očekuje i ove godine."

Ovo je treća godina kako se organiziraju ovakvi turniru u Požegi i u jednoj godini se organiziraju dva manja i jedan veći poput ovog koji će se održati 18. kolovoza.

Tekst/foto: D. Oroz