Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 20:17

Kutjevo remiziralo u utakmici bez golova

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SLAVONIJE I BARANJE – 7. KOLO -

DARDA – KUTJEVO 0:0

DARDA - Igralište Kraj Đole. Gledatelja 150. Sudac Vidić (Našice).

DARDA: Petrović, Pandurević, Kovač, Grgić, Kubica (od 31. Kajtazi), Marijanac, Vodenik (od 90. Benković), Berečić, Dominković, Pranjić (od 65. Štrbac), Lendić. Trener Franjo Pranjić.

Kutjevo: Vasić, Štefančić (od 71. Egner), Jelčić, Ivanković, Franjić (od 56. A. Budimir), Banić (od 65. J. Budimir), Bandalo, Jakešević, M. Majetić, D. Majetić (od 74. Vasić), Nemec. Trener Petar Čuljak.

IGRAČ UTAKMICE: Alen Jelčić (Kutjevo).

U prekrasnoj utakmici, na vrlo dobro pripremljenom terenu sastala su se dva raspoložena takmaca i prava je šteta da gledatelji nisu vidjeli barem pokoji pogodak, a moglo ih je biti na obje strane. Treneri su krenuli u utakmicu otvorenog garda, igrači su bili raspoloženi i rastrčani i tek je nedostatak koncentracije u završnici na kraju donio nepopularan rezultat no igra je ipak mogla zadovoljiti prisutne kibice. Punih 85 minuta na ovoj utakmici sudačka trojka kutjevo nemeczapravo nije morala raditi svoj posao, a u čitavih 90 minuta vidjeli smo 3 nešto čvršća starta i na kraju u samoj završnici jedno nepotrebno i bezazleno koškanje. Kutjevo je izuzev početnih 10-ak minuta imalo blagu dominaciju, u nekoliko navrata su zaprijetili, ali domaći vratar Petrović zapravo i nije imao pretjeranog posla, gostujući napadači sve su obavili za njega i kada su si stvorili prilike sami su ih upropaštavali ili je to odradila obrana predvođena odličnim Domagojem Grgićem. S druge strane Vasić je imao dvije ozbiljnije intervencije, Darda je posebice u posljednjih 20-ak minuta bila opasna, pogodili su i gredu, ali je na kraju ostalo najpoštenijih 0:0.

- Mislim da je bila dosta dobra, zanimljiva utakmica. Prilika je bilo na obje strane, mogli su i gosti do pobjede, mogli smo i mi, a konačni je dojam da je ovako najpoštenije. Čestitam svim akterima na jednoj vrhunski korektnoj partiji, a mom prijatelju Čuljku i njegovoj ekipi želim puno sreće u nastavku sezone, neka samo ovako nastave - komentar je Franje Pranjića, trenera Darde.

- Imao je i domaćin svoje prilike, mi smo imali možda više i konkretnije, ali su oni pred kraj pogodili i gredu pa na kraju možemo i jedni i drugi biti zadovoljni ovim bodom. Utakmica je bila borbena s obje strane, ali i vrlo korektna. Mi smo si osigurali još jedan tjedan na vrhu lige, u miru se možemo spremati za derbi protiv Radničkog. Neki kažu da smo imali odličan raspored do sada, sada konačno imamo dvoboj s nekim iz samog vrha pa da vidimo gdje smo i u takvim ogledima  - riječi su kapetana Kutjeva Ante Budimira.mžnl 7 kolo

Tekst: P. Kružić Foto: sportalo.hr