Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 21:07

Požeški karate klub se vratio s devet medalja

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ODRŽAN 5. GRAND PRIX “UNA“ 2018. U ORGANIZACIJI KBS „TIGAR“ IZ KOSTAJNICE - 

KOSTAJNICA - Članovi Karate-do kluba Požega, ovoga vikenda nastupili su na 5. GRAND PRIX “UNA“ 2018. u organizaciji KBS „TIGAR“ iz Kostajnice, kojem ovim putem zahvaljujemo na pozivu, odličnoj organizaciji, bogatim darovima za djecu.

Karate-do kluba Požega je nastupio s osam natjecatelja od kojih su neki bili po prvi put na natjecanju. Natjecali su se u kategoriji Kata i borbe-Kumite. Najmlađi član ekipe Leon Cindrić (8 god) osvojio je dvije zlatne medalje u katama i jednu brončanu u borbama.
Jedina predstavnica kluba na ovom natjecanju je bila Matea Cindrić koja je u svojoj uzrasnoj kategoriji (djevojčice 12-13 god.) osvojila brončanu medalju u katama.
Luka Markanjević (dječaci 12-13 god) u kategoriji borbe osvojio je srebrnu medalju, Benedikt Tomašević (dječaci 10-11 god) osvojio je zlatnu u katama i brončanu medalju u kategoriji borbe, također u kategoriji borbe. Luka Katić(dječaci 12-13 god) u kategoriji borbe osvojio je brončanu medalju. U seniorskoj kategoriji nastupio je Antun Puklavac i osvojio je zlatnu medalju u kategoriji borbe. Petar Gavran i Josip Bilić zauzeli su četvrto mjestu u iznimnoj velikoj konkurenciji (kate-kumite).
- Već idućeg vikenda odlazimo na 4. KUP NADE I PRIJATELJSTVA BRČKO 2018, na kojemu će najmlađi članovi kluba imati prilike po prvi puta nastupati i upoznati se s pravilima natjecanja – istaknuo je trener Zdenko Oroz.