Četvrtak, 07 Veljača 2019 13:27

U potpunosti obnovljeno krovište i društvene prostorije nakon prošlogodišnje oluje

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

NK CROATIA MIHALJEVCI PROSLAVILA OBNOVU SPORTSKOG OBJEKTA - 

MIHALJEVCI - Nakon što je u kolovozu prošle godine snažno olujno nevrijeme pogodilo Mihaljevce i gotovo uništilo sportski objekt Nogometnog kluba Croatia, odnijela cijelo krovište i uništila društvene prostorije, zalaganjem njegovih predstavnika i mještana Mihaljevaca te uz financijsku pomoć Grada Požege prostor je u potpunosti obnovljen i vraćen u funkciju. Kako bi se zahvalili svima koji su pomogli u obnovi klub je jučer upriličio prigodnu proslavu otvorenja. Uz NK Croatia Mihaljevci prostor koristi Kuglački klub Croatia Mihaljevci i Konjogojski klub Valis Aurea Požega

Ispred Nogometnog kluba “Croatia” okupljene je pozdravio Drago Adžić. - Osim krovišta, kiša je učinila veliku štetu na svim dijelovima objekta, a propao nam je i dio opreme. Posebno se na svemu zahvljujem Gradu Požegi i gradonačelniku Darku Puljašiću, potom Nogometnog savezu i Dragi Luciću, Požeškom sportskom savezu, Sportskim objektima Požega te mnogim drugima. Osim ovoga što je napravljeno, očekuje nas još puno posla jer nedostaje nam kosilica za travu, treba urediti svlačionice, kuhinju, spremište i sanitarni čvor, urediti teren i napraviti navodnjavanje. Kako bismo barem dio nabrojanog mogli napraviti potrebna nam je pomoć svih vas – rekao je Adžić.

U ime onih koji su pomogli, a i onih koji će tek pomoći, javili su se predsjednik Požeškog sportskog saveza Nini Abramović i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Drago Lucić. Posebno su se u radove oko obnove uključili i mještani i članovi Mjesnog odbora Mihaljevci, u čije ime se obratio i pozdravio sve koji su pomogli u obnovi, Zdenko Božić, predsjednik MO Mihaljevci.

Grad Požega do sada je za obnovu ovoga sportskog objekta uložio gotovo 200 tisuća kuna. - Drago mi je da smo svi pomogli koliko smo mogli kako bismo ovaj objekt što prije obnovili i vratili u funkciju. Podršku Grada imate i nastavit ćemo zajedno raditi na poboljšanju uvjeta rada kluba – poručio je gradonačelnik Puljašić izrazivši spremnost da se klubovima koji koriste prostor pomogne i nadalje.