Ponedjeljak, 08 Travanj 2019 09:11

Kutjevu bodovi iz županijskog derbija

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SLAVONIJE I BARANJE - 18. kolo - 

KUTJEVO - Posljednji susret 18. kola Međužupanijske lige Slavonije i Baranje odigrali su predstavnici Požeško slavonske županije u tom natjecanju, Kutjevo i pakrački Hajduk. S obzirom na odlične rezultate i jedne i druge momčadi bio je to i derbi kola u kojem je domaćin ipak bio lagani favort.

KUTJEVO – HAJDUK 3:2

SRC KUTJEVO, 200 gledatelja

Suci: Florijančić (Jurjevac), Lacović (Osijek), Lončar (Osijek)

Strijelci: 0:1 Kovačić, 0:2 Deitzman, 1:2 A. Budimir, 2:2 Nemec (11m), 3:2 M. Majetić

Kutjevo: Tokić 6,5, Jelčić 7, Desnica 7, J. Budimir 7 (od 66. Banić 7), Ivanković 6,5, A. Budimir 7 (od 79. Ivanagić-), Paulić 7, Kalanj 6,5 (od 46. D. Majetić 7),M. Majetić 8 (od 74. S. Vasić 7), Jakešević 7,5 (od 90. Antunović -) Nemec 7

Trener: Petar Čuljak 7

Hajduk: Huska 6,5, Filipović 7,5, Baškeira 7, Res 7, Kovačić 7,5, Komljenović 7, Petrović 7, Krenek 7 (od 79. Pjerobon -), Deitzman 7,5 (od 46. Ajman 6,5), Grubišić 7 (od 83. Kelemen-), Grafina 7 (od 56. Krpan 7)

Trener: Siniša Grubišić 7

Igrač utakmice: Marin Majetić

Sjajna nogometna predstava Kutjeva i Hajduka! Zaista je to bio derbi za nogometne sladokusce, u usporedbi s posljednjim ogledima Slavonije i Slavije ovo je bio pravi derbi. Obje momčadi su na teren izišle s mišlju kako zabiti, a ne kako ne primiti pogodak, što uostalom i konačni rezultat najbolje svjedoči. Gosti su u 20. Minuti imali velika dva pogotka prednosti, strijelci su bili Kovačić i Deitzman koji je zabio jako lijep pogodak. Prije odmora Kutjevo se preko kapetana Ante Budimira vratilo u igru što je jamčilo zanimljivih drugih 45 minuta.

Tako je i bilo, Kutjevo je krenulo na sve ili ništa od prve minute i to im se brzo vratilo. Marin Majetić izborio je kazneni udarac kojeg je u poravnanje pretvorio Filip Nemec. Nedugo zatim domaćin dolazi u vodstvo. Jakešević je odlično probio bok, povratnom pronašao Majetića koji smireno pogađa za veliki preokret Kutjeva! DO kraja je bilo prigoda na obje strane, moglo je to i drugačije završiti, ali pobjeda Kutjeva za prekid loše serije je potpuno zaslužena.

U sljedećem kolu Kutjevo gostuje kod Borca u Boboti dok će Hajduk ponovno na gostovanje, ovoga puta u Baranju, u Dardu.