Nedjelja, 14 Travanj 2019 17:29

NK Kutjevo donijelo bodove iz Bobote

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SLAVONIJE I BARANJE - 19. KOLO - 

Nakon mini krize nogometaši Kutjeva vratili su se na pobjedničke staze. Nakon slavlja u županijskom derbiju protiv Hajduka, u 19. kolu Međužupanijske lige Slavonije i Baranje Zeleni su slavili na gostovanju u Boboti.

BORAC – KUTJEVO 0:2

Bobota, Stadion Borca, 150 gledatelja

Suci: Romić, Knez, Nađ (svi Osijek)

Strijelci: 0:1 Jakešević (63), 0:2 D. Majetić (80)

Borac: Rašeta, Grubišić, Bilušić, Šljokić, Bjelajc, Radojčić, Živković (od 83. Ajduković), Milovanović, Ožegović, Čavar, Kajfeš

Trener: Zoran Stamenić

Kutjevo: Tokić, Desnica (od 84. Ivanagić), J. Budimir (od 69. D.Majetić), Ivanković, Banić (od 61. Vasić), A.Budimir (od 88. Čuljak), Paulić, Kalanj, M. Majetić, Jakešević (od 83. Antunović), Nemec

Trener: Petar Čuljak

U vrlo dopadljivoj nogometnoj predstavi Kutjevo je na kraju došlo do zasluženih i vrlo bitnih bodova koji ga ostavljaju na drugom mjestu. U prvom poluvremenu imao je i domaćin svojih šansi, no obrana Kutjeva je bila dobra i sačuvala je svoju mrežu netaknutom. Najbolji nogometaš Kutjeva, Ivan Jakešević sredinom prvog poluvremena matirao je sjajnog golmana Borca i donio prednost svojoj momčadi, a pobjedu je 10 minuta prije kraja osigurao Domagoj Majetić koji igra u sve boljoj formi iz kola u kolo.

Čuljkova momčad je zahvaljujući ovoj pobjedi i porazu Radničkog ponovno u nešto komotnijoj situaciji što se tiče drugog mjesta, dok se naravno nadaju krivom koraku vodećeg Graničara da bi se ponovno otvorila borba za titulu. U sljedećem kolu Kutjevo je domaćin Dardi koja je ulovila pravu formu, u ovom kolu su uvjerljivo nadigrali pakrački Hajduk.

Foto: Facebook NK Kutjevo