Petak, 26 Travanj 2019 18:55

Ovog vikenda 15. jubilarni rukometni turnir "Požeški dječaci"

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

POŽEGA - U subotu i nedjelju u SD "Tomislav Pirc" održat će se 15. jubilarni rukometni turnir "Požeški dječaci" na kojemu će nastupiti 15 ekipa. Na turniru će se natjecati dječaci rođeni 2006. godine + mlađi.

- Okupili smo ponovno zavidan broj ekipa.Držimo i kvalitetu i kvantitetu. Dolaze nam rukometaši iz Siska,Daruvara, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Bjelovara, dvije ekipe iz Dugog Sela, rukometaši Valpovke iz Valpova, Nexe iz Našica, rukometaši iz Pakraca, Moslavine,Škola rukometa Dejan Krtolica, Spačva iz Vinkovaca, rukometaši iz Umaga i naravno naši dečki koji su odlični, iako igraju prvu sezonu, pokazuju dobre rezultate i vjerujem da će i naši dečki biti u borbi za prva tri mjesta -doznajemo od rukometnog trenera Hrvoja Jurkovića koji ističe i posebno iznenađenje ovogodišnjeg turnira.

20190426 091115- Doći će nam u posjet jedna od najboljih rukometnih ekipa, premijerligaš RK Umag-seniori koji igraju utakmicu Lige za prvaka od 19 sati u Našicama protiv Nexe-a. Bit će naši gosti za ručak i boravit će u Požegi sutra u subotu od 13 do 16 sati. Obići će naš turnir, fotografirati se s mladim rukometašima, pogledati koju utakmicu. Među tim dečkima igraju Marin Sinčić i Jan Koler-kadetski reprezentativci, Tomislav Bošnjak-reprezentativac gluhih, olimpijski, svjetski i europski prvak, Gabrijel Buvinić-reprezentativac mlađi, Tomislav Milinković-rukometaš koji je prošao sve rukometne selekcije i igrao i za RK Nexe, Tomislav Severac-najbolji strijelac 1. Hrvatske rukometne lige..i da ne nabrajam dalje, a trener Umaga, ujedno i izbornik kadetske reprezentacije, te regionalni voditelj za Istru je Boris Lisica – dodao je Jurković.
Turnir započinje sutra od 8 sati, svečano otvorenje je na rasporedu od 10 sati. Prvi na parket izlaze rukometaši Broda i Gradiške, a što se tiče Požežani, prvi ogled je protiv ekipe Viro Virovitice od 9 sati.