Ispiši ovu stranicu
Utorak, 21 Svibanj 2019 09:09

Velika pobjeda Kutjevčana za 3. HNL

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SLAVONIJE I BARANJE - 24. KOLO -

Nogometaši Kutjeva osigurali su plasman u 3. HNL u sljedećoj sezoni na vrlo impresivan način, uvjerljivom pobjedom nad Jadranom iz Gunje.

Dan ranije Kutjevo je dobilo sjajne vijesti, oba konkurenta su posuli bodove, i Vuteks i Otok su propustili priliku primaknuti se Zelenima kojima je pobjeda nad Gunjom praktično jamčila ostvarenje cilja. Nakon kratke nervoze na otvaranju Kutjevo dolazi do vodstva koje je donijelo veliko olakšanje. Prednost je donio Filip Nemec iz kaznenog udarca. To je oslobodilo Zelene koji su tri minute kasnije povećali prednost golom Marina Majetića što je bio skor i na odmoru. U nastavku još tri gola Čuljkovih pulena, dva je postigao Luka Banić, te još jednom najbolji pojedinac utakmice Marin Majetić.

Iako postoji još određena teorija po kojoj bi se odlazak u 3. HNL mogao izjaloviti potpuno je jasno da je to u sferi znanstvene fantastike, slobodno se može ustvrditi da će Požeško slavonska županija sljedeće sezone imati tri predstavnika u ovoj ligi!

KUTJEVO – JADRAN 5:0

Kutjevo, ŠRC Kutjevo, 300 gledatelja

Glavni sudac: Milić (Belišće), pomoćnici: Bradarić (Vukovar), Brus (Breznica Našička)

Strijelci: 1:0 Nemec (19,11m), M. Majetić (22), 3:0 M. Majetić (57), 4:0 Banić (64), Banić (67)

Kutjevo: Tokić (77. Leist), Jelčić, J. Budimir, Desnica, A. Budimir, Paulić (68. Ivanagić), Kalanj, Antunović (58. S. Vasić), M. Majetić (73. Bobinac), D. Majetić (54. Banić), Nemec

Trener: Petar Čuljak

Jadran: Junuzović, Kustura (68. Lucić), Đolnić, Josić, Perić, Mijić, Dudević, Abramović, Odmorek (60. Volarić), Pavić, Marić

Trener: Adnan Junuzović