Petak, 26 Srpanj 2019 10:54

Mlađi i stariji pioniri vidovačkog Dinama igrat će u 1. Kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

VIDOVCI - Nakon sjajne prošle sezone u kojoj su pioniri Dinama (Vidovci Dervišaga) ostvarili odlične rezultate u narednoj sezoni će se dvije pionirske kategorije natjecati u najkvalitetnijem regionalnom rangu sa renomiranim slavonskim klubovima. Mlađi pioniri Dinama bili su prvaci Županijske lige  u sezoni 2018./2019. dok su stariji pioniri bili viceprvaci  Županijske lige. 

U natjecateljskoj sezoni 2019./2020. pioniri Dinama igrat će u 1. Kvalitetnoj ligi u kojoj sudjeluje 14 klubova. To su Cibalia (Vinkovci), Đakovo Croatia, Hypo limač (Osijek), Graničar (Županja), Dinamo (Vidovci Dervišaga), Grafičar Vodovod II (Osijek), Marsonia (Slavonski Brod), Olimpija (Osijek), Osijek II, Slavija (Pleternica), Slavonija (Požega), Sloga (Nova Gradiška), Vukovar 1991 (Vukovar) i Željezničar (Slavonski Brod). 

Pionirske kvalitetne lige mladeži proširene su sa 12 na 14 klubova. Od prošle sezone nema više Hajduka (Pakrac) dok su novaci u ligi Graničar (Županja), Olimpija (Osijek) i Dinamo (Vidovci Dervišaga). 

U kategoriji mlađih pionira pravo nastupa imaju igrači rođeni 2007. i mlađi, a u starijim pionirima igrači rođeni 2005. i mlađi. Prvenstvo počinje 31. kolovoza i 01. rujna.