Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 14 Listopad 2019 10:23

4. kolo Kupa Hrvatske - regija istok u sportskoj gimnastici

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

GIMNASTIČKO DRUŠTVO „SOKOL“ POŽEGA DOMAĆIN VELIKOM NATJECANJU U SPORTSKOJ DVORANI TOMISLAV PIRC -  

POŽEGA – Gimnastičko društvo „Sokol“ Požega bilo je domaćinom održavanja 4. kola Kupa Hrvatske – regije istok u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc natjecalo se gotovo 200 djevojčica i dječaka iz 9 gimnastičkih klubova iz Slavonije i Baranje. Nastupili su klubovi iz Slav. Broda, Vinkovaca, Valpova, Belog Manastira, Vukovara, đakova, Osijeka i Požege.

Gimnastičarke, gimnastičare, njihove voditelje i trenere, a posebno sve brojne roditelje koji prate djecu na natjecanjima, pozdravio je ispred grada domaćina, požeški gradonačelnik Darko Puljašić, zaželio im dobre uspjehe na natjecanju i da se dobro osjećaju u gardu Požegi. Grad Požega je grad prijatelj djece, ali također i sporta za koji grad Požega izdvaja velika sredstva, za rad klubova, posebno za rad s djecom i mladima u svim sportovima, a posebno za temelj sporta, gimnastiku.

Na natjecanju su mlade gimnastičarke i gimnastičari GD „Sokol“ postigli dobre rezultate.Ženska sportska gimnastika:Mlađe juniorke, C program, 4. mjesto ekipno.Juniorke, C program, 3. mjesto ekipno. Najbolja pojedinačno Tea Čavec, 4. mjesto pojedinačno, ujedno i plasirana na završnicu Kupa Hrvatske.

Seniorke, C program, 3. mjesto ekipno.

Najbolja pojedinka, 1.mjesto, Tonka Pavelić, također plasirana na završnicu Kupa Hrvatske.

Lucija Miličević pojedinačno 5.mjesto.

B program, juniorke, ekipno 1.mjestoPojedinačno 2.mjesto Madlen Majetić, 3.mjesto Ema Šolić, 4.mjesto Lana Majetić, 5.mjesto Rebeka Salak, 6.mjesto Helena Obradović, također plasirane na završnicu Kupa Hrvatske.

Muška sportska gimnastika:Filip Križanac pojedinačno osvojio srebro i time se plasirao na završnicu Kupa Hrvatske.

Završnica Kupa Hrvatske, B i C programi održat će se od 22.-24. studenog 2019.godine u Nedelišću, NGCAton.

Galerija slika