Ponedjeljak, 21 Listopad 2019 09:33

Nk Slavonija pobjednik županijskog kupa u svim kategorijama

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Rezultati finala: Juniori - Nk Slavonija - Nk Slavija 4 : 2 (Mario Šipura 2x,Ronaldo Hodak i Emil Đaković), Kadeti - Nk Slavonija - Nk Slavija 2 : 1 (Mateo Ivanešić 2x), Stariji pioniri - Nk Hajduk Pakrac - Nk Slavonija 0 : 2 (Benedikt Romić i Karlo Kovre)

Natjecanje se nastavlja već idući tjedan. U utorak 22.10.2019. u 15h na Stadionu kraj Orljave ekipa kadeta igra protiv Nk Sloge iz Nove Gradiške, u srijedu ekipi juniora dolazi ekipa Marsonije također u 15h, a u četvrtak stariji pioniri idu u goste u Slavonski Brod kod Marsonije.

- Lijepo je i sretni smo zbog 3 trofeja ali nikad rezultat u mlađim kategorijama ne treba stavljati u prvi plan i što prije to shvate svi akteri u nogometu od igrača, trenera, sportskih djelatnika i roditelja bit će više kvalitetnih igrača i ljudi u budućnosti. Manje gledati tablice i zbrajat bodove. Fokus treba biti na obuci- tehničkoj i taktičkoj, socijalizaciji, komunikaciji i prijateljstvu a kao globalni ciljevi u Školama nogometa ciljevi trebaju biti sportski, pedagoški, zdravstveni, promotivni. Siguran sam da se kod nas u klubu odlično radi sa mladim igračima . Imamo dobre trenere, spoj vrhunskih bivših prvoligaških igrača i mladih reprezentativaca i profesora kineziologije specijaliziranih za rad sa djecom. Zahvaljujem gradonačelniku grada Požege, Darku Puljašiću i upravi kluba na čelu sa predsjednikom Igorom Krizmanićem koji nam stoje na raspolaganju za sve naše potrebe. - izjavio je voditelj Škole nogometa Nk Slavonija, Krešimir Brkić.