Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 01 Siječanj 2012 20:14

Vilare osvojio Leo Pandžić

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

TRADICIONALNA REVIJALNA NOVOGODIŠNJA MOTOKROSS UTRKA  -

POŽEGA – Sada već tradicionalno po 6. puta motokross vozači voze svoju Novogodišnju utrku. Točno u podne na startu se našlo 17 vozača motokrosa, iz raznih kategorija, bivših natjecatelja, ali i onih koji se još natječu.

Ovo je sada već naša tradicija, da se odmah prvi dan u Novoj godini provezemo stazom. Nekada je to bilo i po kiši, snijegu, na zamrznutoj stazi ili sa puno blata, a danas imamo jedan prekrasan sunčani, proljetni dan. Cilj ove revijalne utrke je malo druženja, te da malo izvučemo motore van. Pobjednik uz pehar dobiva i pravo da prvi grabi čobanac – istakao je Zlatko Jaroš, iz organizacije novogodišnje utrke.P1022475

Start vozačima dala je mala Dora Jaroš, a vozači su u utrku ušli vrlo ozbiljno. Već u drugom krugu u vodstvo je ušao Matej Jaroš, a pratio ga je Leo Pandžić. Trka bi vjerojatno tako i završila da stotinjak metara prije cilja motor Mateja Jaroša nije ostao bez goriva, tako da su ga ostali vozači brzo pretekli, a kao prvi u cilj je ušao Leo Pandžić.

Nakon utrke svi vozači i njihovi pratitelji te članovi obitelji iskoristili su lijepi dan za druženje, čobanac i kuhano vino.

Galerija slika