Utorak, 22 Travanj 2014 12:01

Kuglači Novih Nada prvaci

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

ZAVRŠILA ŽUPANIJSKA KUGLAČKA LIGA -

POŽEGA - Također i tri prvoplasirane ekipe Županijske lige dobile su prigodne pehare. Prvaci Nove Nade dobile su pehar i medalje, a drugoplasirano Zvečevo i Noc-Elektra samo pehare iz ruku predsjednika kuglačkog saveza Marijana Jurića-Jukse i dogradonačelnika Grada Požege Darka Puljašića.
Nisu trebali dugo čekati kuglači Novih Nada da osvoje prvo mjesto. Jer riječ o IMG 7712kuglačima koji su počeli djelovati prije nepune tri godine. Zahvaljujući njihovom iskusnom igraču Darku Zovku koji nastupa za ekipu Novske (sada drugoligaš i bori se za ponovni ulazak u društvo najboljih). Zovko je imao hrabrosti i volje da okupi oko sebe mlade igrače, koji su mu se odužili na najbolji način. Njihov rad i trud se isplatio, i brže nego što su najveći optimisti očekivali. Ove protekle sezone osvojili su zasluženo prvo mjesto kolo prije kraja. Zasigurno da su svi igrači zaslužni za osvojeno prvo mjesto, i pravo nastupa u 3.HKL-Zona Požega.
Za Nove Nade nastupali su: Krunoslav Komušanac (najuspješniji igrač lige, dobio pehar), Pavao Zovko (drugi igrač lige), odlični Marijan Šakota, Dražen Dujmović, Tomislav Galović, mladi Robert Bakić i Filip Soldić. Bez obzira hoće igrati kao trećeligaši ili ostati u Županijsjskoj kuglačkoj ligi zavređuju sve čestitke, i nadamo se da će nastaviti s još boljim rezultatima i uspjeh im ne bi smio izmaći. Ti igrači nisu samo nade, već se iz dana u dan dokazuju kao već iskusni kuglači, za koje radi vrijeme.