Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 10:14

Slavonija na izletu u Vukovaru ostavila i bodove

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL - istok - 2. kolo  -

 VUKOVAR 1991 – SLAVONIJA 2:0

VUKOVAR – Igralište Vukovar Gledatelja 100. Sudac Totić (Đakovo).

 STRIJELCI: 1:0 – Ivanda (20), 2:0 – Nospak (35).

 VUKOVAR 1991: Burcsa, Majtanić, Marinčić, Lacić, Bilobrk, Vuković (od 79. Škarica), Ivanda, Stojak (od 73. Križanović), Koledić (od 66. Korolija), Plum, Nospak. Tener Ivica Radoš.

 SLAVONIJA: Rezo, Pavelić, Jan Neruda, Jakešević (od 82. Žiška), Tomić, Jos. Neruda, Vukoja, Golik, Darmopil, Marić (od 46. Včelik), Kalić (od 63. Žafaranić). Trener Ninoslav Parmaković.

 CRVENI KARTON: Plum (56).

 Slavonija je doživjela i drugi prvenstveni poraz. U Vukovaru u susretu protiv Vukovara 1991 momčad je pokazala svoju boljku i prijašnjih vremena. Već u prvom poluvremenu domaćin je vodio s 2:0, a igrači Slavonije su se ponašali kao na izletu. U prvom poluvremenu se igralo bez imalo žara u redovima Slavonije i mlada ekipa domaćina je to iskoristila i stekla prednost koju Slavonija u drugom poluvremenu nije mogla stići, iako je od 56. minute igrala s igračem više. Nakon isključenja Pluma, Vukovar 1991 se povukao na svoju polovinu i branio je stečenu prednost, a igrači Slavonije iako su igrali gotovo cijelo drugo poluvrijeme na polovini domaćina nisu znali pronaći put do mreže iskusnog Burcse, koji je pokazao da je za ovu ligu još jako dobar. Trener Parmaković će morati pronaći rješenje kako "motivirati" igrače koji očito još nisu svjesni da bi vrlo brzo mogli preuzeti fenjer na tablici i spašavati glavu iz utakmice u utakmicu.