Srijeda, 22 Listopad 2014 10:47

52. Kup Slavonije i Baranje u gimnastici

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

4. kolo za djevojčice i dječake

POŽEGA – Domaćin 52. KUP-a Slavonije u Baranje u gimnastici bio je požeški Gimnastički klub Sokol, a održano je natjecanje za djevojčice i dječake u B, C i D programu. Gostovali su gimnastičari iz Osijeka, Vukovara, Slav. Broda, Belog Manastira, Vinkovaca, Đakova i Pleternice, a nastupilo je stotinjak natjecatelja.

GD Sokol Požega - U kategoriji mlađih kadetkinja u C programu nastupile su: Tea Čavec, Gabrijela Jurić i Marija-Ljubica Nosić. U kategoriji - kadetkinje C programa nastupile su: Antonija Nigović, Jelena Nigović i Lorena Kukić.

U zahtjevnom B programu u kategoriji juniorki natjecale su se: Andrea Došlić koja je osvojila 3. mjesto u pojedinačnom plasmanu i Tonka Pavelić koja je osvojila 1. mjesto u istoj kategoriji juniorki B programa.

U muškim kategorijama za kadete D programa natjecali su se: Gabrijel Šunjo, Luka Miloš, Domagoj Jurković, Ivan Horvat, Ante Matešić, Leon Pejša, Nikola Macaljuk koji je osvojio 2. mjesto pojedinačno i Jure Obradović koji je osvojio 1. mjesto u pojedinačnom plasmanu. Dečki su osvojili prvo mjesto u ekipnom plasmanu.

U kategoriji juniori D programa, natjecali su se: Gabrijel Aladrović, Leo Lelas, Ivan Aušprung, Fran Josipović, Petar Šarčević, Matija Markanjević koji je osvojio 3. mjesto pojedinačno, Matko Badrov s osvojenim 2. mjestom pojedinačno i Alen Mijić, koji je osvojio 1. mjesto u pojedinačnom plasmanu. Ekipa juniora D ujedno je i ekipni prvak.

 U kategoriji juniori C program, Bruno Devčić osvojio je 1. mjesto pojedinačno, a u kategoriji kadeti C programa, Jan Letić osvojio je 1. mjesto u pojedinačnom plasmanu.

 GD Sokol se na ovom natjecanju okitio sa nekoliko pehara, a u završnici kupa u D programu dječaci kadeti i juniori su ekipni pobjednici završnice kupa.

GD Pleter Pleternica - U kategoriji mlađih kadetkinja C programa sudjelovale su Lana Majetić, Ena Jeličić Meter, Helena Obradović i Anja Devčić, osvojila su 4. mjesto.
Kadetkinje C programa također su u ekipnom plasmanu zauzele 4. mjesto, a ekipu su činile: Josipa Majetić, Nikolina Vidović, Laura Pamer i Madlen Majetić koja je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila 3. mjesto.

 U muškoj sportskoj gimnastici natjecali su se samo u pojedinačnoj konkurenciji.
Kadet D programa, Marin Šarić osvojio je 3. mjesto. U juniorskoj kategoriji C programa Noušak Andraj je osvojio 3. mjesto i Sebastian Jakovljević 4. mjesto, a senior Marko Rstić osvojio je u C programu 1. mjesto.