Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 09:37

Pobjeda za kraj

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

RUKOMET MUŠKI: 2 HRL - 11. kolo

 POŽEGA – BOROVO 30:26 (18:17)

 POŽEGA – Dvorana Grabrik. Gledatelja 300. Suci Garić i Soldo (oba Slav. Brod).

 POŽEGA: Ćosić, Švajda, Vlašić, Raguž 2, Balenović 1, Blagojević, Tomičić 6, Didić 8, Bubalo, Grgurić 6, Bešlić, Mršić, Šimić 2, Đuroković 1, Franjić, Galić 4. Trener Dario Anić.

 BOROVO: Bor. Polchert, Vuković, Grgić 2, Luketić, Živković, Franić 6, J. Glavanović, Opačak 8, Perendija 5, D. Glavanović, Boš. Polchert 4,Barić, Škalić 1. Trener Zoran Polchert.

U posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva rukometaši Požege dočekali su na svom parketu vrlo dobru momčad Borova. Prvo poluvrijeme je proteklo u vrlo izjednačenoj igri i često su se ekipe smjenjivale u vodstvu, a u dosta mekšoj igri u obrani s obje strane gledatelji su vidjeli puno pogodaka. U drugom poluvremenu se nastavlja slična igra s obje strane, a u posljednjih desetak minuta susreta gosti su čak došli do vodstva od 24:23 i među gledateljima se počeo uvlačiti strah za konačni ishod susreta. U završnici susreta Požega je odigrala daleko čvršću obranu i nije gostima dozvolila realizaciju napada, pa je ušla u odličnu seriju pogodaka od 6:0 i utakmicu praktički dobila s dosta uvjerljivim rezultatom 30:26. Kod Požege istakli su se Tomičić, Didić i Grgurić, a kod Borova Opačak.