Četvrtak, 26 Travanj 2012 10:03

Na državnu završnicu u Split

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

MNK BUBAMARA OSVOJILA OŽUJSKO KUP  -

Malonogometni klub Bubamara sudjelovao je proteklog vikenda na Ožujsko kupu u Virovitici pošto ove godine nema izlučnog turnira u Požegi. Na turniru se natjecalo 12 ekipa. U subotu je Bubamara na penale izbacila ekipu Turbo commerce Bolero Slatina rezultatom 6:5. U regularnom dijelu bilo je 1:1 a pogodak za Bubamaru postigao je Josip Pajić.

U nedjelju su igrali tri utakmice. U četvrtfinalu sa 2:1 Bubamara je dobila CB Centar Voćin. Strijelci su bili Mario Pamer i Nikola Miholić. U polufinalu Požežani su sa 3:0 bili bolji od CB Wily. Pogotke su postigli Nikola Miholić, Ivan Škoda i Jurica Bešlić. U finalu protivnik je bila ekipa CB Duje&Pizzeria Phoenix za koju su nastupali igrači MNK Virovitica koja igra u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi. U tvrdoj utakmici bez puno prilika Bubamara je ostvarila pobjedu 1:0 pogotkom Jurice Bešlića.

Za osvojena prva tri mjesta organizator je najuspješnije ekipe nagradio sportskom opremom marke Nike. Svaki igrač Bubamare dobio je dres i gaće te sportsku torbu i u toj opremi će nastupati na državnoj završnici koja će se ove godine održati u Splitu, 02. lipnja i na kojoj će sudjelovati 16 pobjednika kvalifikacijskih turnira koji će se u sljedećih mjesec dana održati širom Hrvatske. Za Bubamaru su prvo mjesto u Virovitici osvojili Miroslav Lujić, Josip Pajić, Mario Maras, Jurica Bešlić, Ivan Škoda, Nikola Miholić, Mario Pamer i vratar Hrvoje Rukelj. Za ekipu su još prijavljeni i Matias Šulc i Aleksandar Darmopil koji nisu igrali u Virovitici ali će pojačati momčad u Splitu.