Četvrtak, 21 Lipanj 2012 09:48

Limači NK Požege srebrni

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

MEĐUNARODNI TURNIR 4.TROFEJ DJEČJEG NOGOMETA  -

SAMOBOR – Proteklog vikenda limači NK Požege sudjelovali su na jakom, međunarodnom turniru 4. Trofej dječjeg nogometa koji se igrao u Samoboru. Na turniru je sudjelovalo ukupno 27 ekipa, od toga 15 iz Hrvatske, 6 iz BiH, 3 iz Slovenije, dvije iz Srbije i jedna iz Austrije, djece 2001. godište. Igralo se u 6 skupina po sistemu svatko sa svakim, na terenu malo manjem od standardnih nogometnih igrališta dužine 60 metara i sa manjim petmetarskim golovima. Nakon skupina igrala se po jedna kup utakmica, za plasman u završnicu, a sve je to uspješno prošla 1. ekipa NK Požega.

U završnici turnira požeški limači pobjeđuju ekipu NK Posedarja i ekipu FK Žarkova iz Beograda i plasiraju se u finale. Sa NK Samobor u finalu igraju neriješeno 0:0, a u izvođenju deveteraca Samoborci su bili nešto spretniji i pobijedili s 4:3. Limačima Požege pripalo je drugo mjesto i srebrne medalje, što je veliki uspjeh, kaže trener Mario Raguž, jer je to prvi izlazak limača na veliki turnir. Najboljim igračem proglašen je Požežanin, Bernard Skeleđić, koji je zabio i pet golova, kao i najbolji strijelac na turniru. Požeški limači postigli su ukupno 16 zgoditaka u sedam utakmica, a primili samo jedan pogodak.

Uz Raguža srebrnu ekipu vodili su Josip Barišić i Darko Štefanović, a sa limačima u Samobor putovali su i roditelji koji su im bili vjerna publika i navijači.

IMG_0132