Ponedjeljak, 27 Veljača 2017 10:26

Rukometaši Požege „razbili“ Valpovo 10 razlike

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

2. HRL Istok - 11. kolo -

VALPOVO – POŽEGA 28:38 (13:22)

VALPOVO – SD Valpovo. Gledatelja 150. Suci Jukić i Milaković (Osijek).

VALPOVO: Novoselić, Dandić 1, Mišnec, Kuzmić, Si. Brezovac 1, Nemet 2, Slipac, Kiš 2, Stanić 10, Bajec 5, Fumić 4, Horvat, Sa. Brezovac 2, Čičak 1, Čolaković, Berečić, Trener Alenko Bajer.

POŽEGA: Ćosić, Farkaš, Grbeš 2, Vlašić 6, Bešlić 3, Blagojević 1, Kiš 12, Tukonić 9, Gelenčir 5, Markanjević, Franjić, Gotal. Trener Hrvoje Jurković.

Rukometaši Požege ugodno su iznenadili u 11. kolu 2. HRL Istok pobjedom u Valpovu protiv istoimene ekipe od čak 10 pogodaka razlike. S obzirom da je na utakmici postignuto čak 66 pogodaka može se zaključiti da su obrane bile dosta propusne. Požega je veoma angažiranom igrom već nakon prvog poluvremena imala prednost od 9 pogodaka i pobjeda im je bila na dohvat ruke. U drugom poluvremenu dosta izjednačena igra, ali igrači Požege nisu dozvolili da i taj period ne bude rezultatski na njihovoj strani i postigli su pogodak više od Valpova. Na kraju pobjeda od 10 pogodaka razlike je krasan rezultat i novi motiv igračima Požege da nastave prvenstvo u pobjedonosnom ritmu.

Trener Požege Hrvoje Jurković je istakao: - Igrali smo jako dobro i na našu duboku zonu domaćin nije mogao biti efikasan. S druge strane u našoj ekipi odlično su igrali Domagoj Kiš, Jerko Tukonić i Borna Vlašić. Zadovoljan sam s pobjedom i vjerujem da ćemo u subotu protiv Nexe 2 odigrati još jednu dobru utakmicu.

Tekst: J. Neferović Foto: arhiva (Kronika požeško-slavonska)