Petak, 21 Srpanj 2017 14:19

Učenica Lana Knaus iz Čaglina pobjednica utrke na 60 metara na SIM

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

ČAGLIN - Od 8. do 11. 7. 2017. godine održana je Državna završnica sportskih igara mladih. Među 470 učenika iz cijele Hrvatske nastupila je i učenica čaglinske osnovne škole Stjepana Radića Lana Knaus. 

Odlazak na Državnu završnicu je izborila pobjedom u utrci na 60 metara na Županijskom natjecanju u Požegi.

- Tada smo joj zaželjeli sreću na daljnjem natjecanju i Lana nas je obradovala osvajanjem 1. mjesta na Državnoj završnici. Za Lanu ćemo navijati i krajem kolovoza kada putuje na Međunarodne sportske igre mladih u Split – ističu iz škole.
Ova vesela djevojčica, odlikašica koja je ove godine završila tek II. razred Osnovne škole Stjepana Radića Čaglin, svestrana sportašica koja trenira i judo je odličan primjer kako se sve može kada se hoće!

- Lana, čestitamo ti na dosadašnjim osvojenim zlatnim medaljama i držimo palčeve da i u Splitu budeš uspješna! Znamo da ćeš dati sve od sebe, ali i sam plasman na Međunarodne sportske igre mladih je ogroman uspjeh. Kao i mnogi učenici prije tebe postigla si da se za čaglinsku školu čuje i izvan naše Županije i na tome ti veliko hvala – poručuju iz Osnovne škole Stjepana Radića iz Čaglina.