Utorak, 19 Rujan 2017 10:16

Požežani se popeli na pobjednička postolja

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

SLAVONSKO BRDSKO BICIKLISTIČKA LIGA -

OSIJEK – Proteklog vikenda održana je utrka u sklopu Slavonske brdsko biciklističke lige u Osijeku. Nastupila su 4 člana BBK Požega koja su opet pokazala odličnu spretnost u teškim i blatnjavim uvjetima. Prije samog starta spustio se jak pljusak koji je dosta atraktivnu iako ravnu stazu učinio još IMG 4a830a7b3ac2785f5db40ce60a03802f Vzanimljivijom i atraktivnijom. Staza je bila kružnog oblika dužine 5.3km te ovisno o kategoriji vozio se određeni broj krugova.

U kategoriji Veteran Krešimir Pavičić osvojio je prvo mjesto sa odvoženih 3 kruga i s tim rezultatom potvrđuje svoje ukupno prvo mjesto u SBBL. U kategoriji Kadet Nino Pavičić osvojio je odlično treće mjesto također vozeći tri kruga i ostaje bodovima u borbi za prva tri mjesta u ukupnom poretku. U kategoriji Elite nastupaju dva požeška vozača, Matej Skuzin koji je osvojio drugo mjesto sa odvoženih 6 krugova i osigurava ukupnu pobjedu SBBL te Zvonko Pedić koji je osvojio 5. mjesto i s tim rezultatom također ostaje u borbi za postolje u ukupnom plasmanu.

- Treba napomenuti da je BBK Požega trenutno u ukupnoj konkurenciji klubova na odličnom 3. mjestu uzmemo li u obzir da imamo 5 aktivnih natjecatelja u odnosu na druge klubove koji imaju po 20 natjecatelja. To je još jedan odličan pokazatelj da imamo sustavan i odličan rad svih naših vozača te da u skoro svim kategorijama imamo postolje i time na najbolji način promoviramo grad Požegu kao mjesto sa odličnim uvjetima za treniranje brdskog biciklizma i odličnim sportašima – rekli su iz BBK-a Požega.

20170917 163146 HDR

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska