Ponedjeljak, 13 Svibanj 2013 18:27

Najboljima sportski bicikl za nagradu

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

10. BICIKLIJADA ZA DJECU DO 12 GODINA U ALLESU  -

 

POŽEGA – Tradicionalna 10. po redu Biciklijada za djecu vožena je prošle subota u krugu Elektrocentra Alles, koju u suradnji s Policijom u zajednici i Policijskom postajom Požega organizira tvrtka Alles. Natjecanje u spretnosti vožnje biciklom odvija se u dvije kategorije, za djecu do 9 godina i za djecu od 10-12 godina, a ove godine bilo je prijavljeno 44-ero natjecatelja. Djeca su uz vožnju biciklom morala pokazati svu svoju spretnost u vožnji između čunjeva, po dasci, klackalici, između raznih prepreka i pri tome poštujući prometne prostore skupiti što manje negativnih bodova. Glavni sponzor nagrada je bila tvrtka Matis Adria iz Varaždina, koja je za poklon darovala sportski bicikl i naravno tvrtka Alles koja je darivala ostale nagrade.

U kategoriji do 9 godina nagrađeni su za 1. mjesto Ante Bošnjak, 2. mjesto Antonio Perić prošlogodišnji pobjednik i 3. mjesto djevojčica Lara Vučica koja je i prošle godine bila treća..

U kategoriji 10 – 12 godina najbolji je bio Nikola Budić koji je osvoji vrlo vrijedni sportski bicikl, 2. mjesto osvojio je Marcel Bajt, a 3. mjesto Mirko Budimlić. Za sve natjecatelje Alles je organizirao osvježenje i grickalice za vrijeme natjecanja.