Četvrtak, 28 Siječanj 2016 12:36

Vinari Veteri Castra odali priznanje medijima za promociju

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

NAKON USPJEŠNO PROVEDENE ENO-GASTRO MANIFESTACIJE I OBILJEŽAVANJA VINCELOVA U VETOVU 2016. USLIJEDILA ANALIZA -

VETOVO – Ponovno je Vincelovo u Vetovu u organizaciji Udruge vinogradara i vinara Veteri Castra kao nositelja, ali i ostalih vetovačkih udruga i vetovačkih poduzetnika bilo najmasovnije jer su ugostili preko 2.500 posjetitelja. Taj njihov dobar rad, temeljite pripreme koje su radili svi zajedno, želja da zajedništvom istaknu svoje mjesto i svoju vinsku DSC 0473manifestaciju podignu na viši novo, nije promakla ni dijelu medija u Požeštini, te su ih u tome poduprli i odradili dobru promociju njihove manifestacije.

- Broj posjetitelja je ove godine bio veći nego rekordne prošle godine. Vjerujem da je to prvo rezultat naše dobre organizacije prethodnih godina, naš način pristupa jednoj takvoj velikoj manifestaciji, dobri učesnici u zabavnom i glazbenom programu cijelog dana, osiguranje hrane i pića za sve posjetitelje koji su samo trebali dati dobrovoljni prilog od 30 kuna za svoju čašu, ali svakako i dobar nastup kroz medije koji su tu našu priču raširili do svakog stanovnika – istakao je Ivan Marinclin, jedan od organizatora vetovačkog Vincelova, koji najavljuje da se odmah ide dalje, a da će pozitivno financijsko stanje odmah usmjeriti na organizaciju i pripreme za Ribarsku večer.

To je jedna prošle godine po prvi puta izvedena manifestacija na ovim prostorima, koja je odlično uspjela, te Vetovčani slijedom dobrih primjera nastavljaju s njenom organizacijom i ove godine prve subote u srpnju. Ove godine DSC 0483pripremaju još veću manifestaciju s novim iznenađenjima za brojne posjetitelje.

Kako svaki ozbiljni projekt treba temeljite pripreme, nakon projekta treba i dobra analiza, koju su organizatori pripremili u Restoranu Ribarska kuća, a na analizu su pozvali i djelatnike medija i novinare. Uz odličan fiš paprikaš i ostale riblje specijalitete koje je pripremi vlasnik Pavle Bošnjak svoje kvalitetno vino ponudio je mladi vetovački vinar Deni Pavić.

Tekst/foto: Vladimir Protić