Srijeda, 25 Svibanj 2016 09:46

Kazališna predstava „Teenday“

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U SKLOPU PAKRAČKOG LJETA -

PAKRAC - U sklopu pakračkog ljeta, dječja glumačka sekcija KPD “SLOGA” Pakrac pripremila je novu kazališnu predstavu koju je premijerno odigrana u ponedjeljak u IMG 9450Hrvatskom domu “Dr. Franjo Tuđman” u Pakracu. Predstava „Teenday“ je namijenjena djeci i mladima – onima koji to razdoblje života žive, koji ka njemu putuju i njihovim suputnicima koji im pomažu u oblikovanju stavova, mišljenja, mentalnog sazrijevanja, koji ih ne razumiju baš uvijek ali ih ipak vole.

Razdoblje “bure i oluje” pokušali su prikazati kroz jedan dan s temama koje se njima čine važne; od ocjene, do ljubavi. Spominju se neki djelići “dana” za koje možda, vi koji ste zaboravili ili ne želite vidjeti oko sebe, niti ne znate da postoje. Njima grade samopouzdanje, samostalnost, osobnost.

Da ne bude previše “ozbiljno”, a nije niti malo “osobno”, taj njihov dan začinili su glazbom s ciljem da publiku povedu kroz stilove dobre glazbe.

U pripremi predstave (tekst i režija: Dubravka Špančić) sudjelovao je autorskim uratkom (rap beat) Ivan Ljevaković-Grozni Zgazz uz tehničku podršku Joze Jozza Hodaka.

Tekst/foto: Gordan Vukić